Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana20xx

Muszę USUNĄĆ CIĄŻE!

Polecane posty

Gość zalamana20xx

jestem w totalnej rozsypce, pare dni spóźniał mi się okres , dzisiaj zrobiłam test i wyszedł pozytywny.mój chłopak nie chce tego dziecka, będe musiała usunąć choć strasznie się boję. nie mogę liczyć na pomoc od nikogo.. jest ktoś kto musiał zrobić to co ja teraz??

Gość wczorajszy
w polsce jest to nielegalne.

Gość glosik oddany
wyjddz do niemiec do kliniki tam ropbia aborcje

ja chcialam usunac ciaze malao brakowalo i bym to zrobila.. ale nie zrobilam dzis jestem szczesliwa mama.. nie radze ci jak bedziesz szla ulica bedziesz widziala inne matki z dziecmi to bedzie cie to bolalo.. tez bylam zalamana ale dalam se rade nie poddawaj sie .

Gość dagfabarbfgqgf
Usiądź... Zastanów się. Masz 20 lat, on pewnie niewiele starszy. Masz w sobie życie. On go nie chce- więc jest totalnym śmieciem, który będzie tego żałował za parę lat. Ty nie rezygnuj. Ta mała istotka będzie Twoim całym światem, oczkiem w głowie, dumą, największą miłością. Będziesz nosić pod sercem kogoś, kogo naprawdę pokochasz bezgranicznie. NIE REZYGNUJ. NIE USUWAJ... To maleństwo da Ci tyle radości i uśmiechu na twarzy... :) Dasz radę. Nie poddawaj się

Ja bym nie usuneła...żałowała bym do końca życia. Mogliście się zabezpieczyć skoro dziecka nie chcecie hmm tz Twoj nie chce...a teraz macie.

Gość gość
Nie usuwaj będziesz tego żałować a tak apropo co to za chłopak który nie jest odpowiedzialny tylko chce zabijać dziecko Skoro teraz tak rozwiązuje sprawy to nie-chciej wiedzieć co będzie potem Jak co to wydaj dziecko na świat i oddaj do adopcji ale myślę że i tak będziesz żałować nawet tego ale jeśli ma być któreś z tych dwóch wyjść to te jest najlepsze Dziecko to coś cudownego są instytucje które pomagają Zastanów się :) Powodzenia

Gość zalamana20xx
sama sobie nie poradze, ze jestem w ciazy jeszcze nie wie, jest w pracy ale jak wczoraj rozmawialismy o tym to powiedzial mi wprost ze nie chce dziecka i będe musiała usunąć. siedze i ciagle rycze bo nie wiem jak moglam byc tak glupia.

Gość maharajak
to jak znajdziesz juz lekarza ktory usunie ciaze to zapytaj czy mozg tez ci moze usunac przy okazji,ale mysle ze z mozgiem nie bedzie problemu bo go tam nie masz.w dobie prezerwatyw i srodkow antykoncepcyjnych ty musisz usuwac ciaze,dziecko glowa sie mysli a nie picza!

Pin-up Girl zamiast pomoc dziewczynie jakos to jeszcze dobijasz glupia piczka

Gość Renata 19
Dałaś dupy byle komu to teraz cierp dziwko!

Gość zalamana20xx
macie racje ze tak po mnie jezdzicie, nie dziwie sie wam , w tej chwili sama o sobie mysle ze jestem idiotka.

a dlaczego MUSISZ usunąć. Be ten tępy idiota nie chce dziecka? A chooj z nim. Nie znam Twojej sytuacji, ale wiem jedno, choćbym miala iść z dzieckiem do domu samotnej matki, nigdy nie zabilabym własnego dziecka. Zastanów się. Naprawde świat się nie kończy. Rozważ wszystkie inne możliwości.

Gość zalamana20xx
nie byle komu, tylko facetowi z ktorym jestem dwa lata.

Gość jatam mowiespierdalaj
to usun, chcesz tu pocieszenia czy przyzwolenia, zakazu, rob co chcesz twoja dupa, twoj brzuch, tepa strzalo

ja tez tak myslalm rodzice mnie nie chcieli chlopak tez zostawil uciekl niechcial nic nie mialam i nie mialam gdzie.. ale nie poddalam sie i dzis siedze w niemczech i mam wszystko w dupie i wspaniala coreczke jak sie chce to sie ma

Gość poradnik domowy2
dlaczego nie mówicie ze to jest morderstwo usunąć to można sobie zęba

Gość zalamana20xx
kilka tygodni temu wyprowadzilismy sie do angli, ja dopiero w tym roku skonczylam szkole, teraz tutaj dopiero szukam sobie pracy. gdybym go zostawila to niemialabym nawet za co wrocic do polski, zreszta tam niemam tez do kogo wracac. z rodziny mam tylko mame ktora mi nie pomoze.

Gość takasobieja30
nie rób tego. nie skazuj siebie na wieczny ból. nigdy sobie tego nie wybaczysz. tą jedna decyzja zmarnujesz sobie zycie, bo nigdy nie poczujesz prawdziwego szczescia. rana jaka sobie zadasz nigdy sie nie zagoi. jezeli nie chcesz dziecka to je oddaj do adopcji. ale mysle ze Ci sie ulozy. dziecko to szczescie. dzieki dziecku nigdy juz nie bedziesz sama. faceci przychodza i odchodza a Twoje dziecko bedzie Twoja przystanią i sensem zycia.

Renata 19........ nastepna pierdolnieta co wy sie tak czepiliscie wy to chyba serca nie macie..

Gość poradnik domowy2
po za tym to uciekaj od chłopaka wsadzać to wie gdzie ma ale brak mu odpowiedzialność za czyny i dlatego bóg wymyślił śluby

Gość zalamana20xx
anna89 rozumiem wszystkie te glosy potepienia, wiem ze chce zrobic cos strasznego co wywoluje kontrowersje,

Ja na twoim miiejscu bym się wzieła w garść i pomyślała wiesz ja urodziłam w wieku18 lat i nie narzekam mam w przedszkolu dziecko teraz a ile dało mi radości ile łez szczęścia mam teraz21 lat. Sa jeszcze domy samotnych matek pomagaja tam i w wychowaniu dziecka i w podjęciu pracy nie jesteś na straconej pozycjii

Gość zalamana20xx
ale ja nie mam nawet za co wrocic do polski , nie wiem gdzie mialabym szukac takiej pomocy,

Gość Icewomen
Dałaś dupy jakrasowa szmata 🖐️

Gość Vadic Quo kociaku
Jestes dziwka!

Gość takasobieja30
jestes w innym kraju, urodzisz dziecko i je oddaj nikt w polsce sie nie dowie. a w anglii maja niezly social wiec nie zgniiesz. poszukaj pomocy w jakiejs organizacji ktora pomaga polakom w anglii