Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana20xx

Muszę USUNĄĆ CIĄŻE!

Polecane posty

Gość 545648676878
Wiec nie rozumiem dlaczego nie jestes na stronach angielskich z informacjami o tym, tylko tutaj ? Czego oczekujesz na forum ? Podjecia za ciebie decyzji ? Poradzenia sobie ze wszystkim ? Bierz sprawy w swoje rece i tyle. dziecko to nie koniec swiata i aborcja to nie koniec swiata. Zadzwon do Inland Revenue i zarejestruj firme, ze niby sprzatasz, okolo 17 godz w tyg i juz masz ubezpieczenie, placisz tylko 2, 5 funta w tyg za nie a dostaniesz po 26 tyg od rejestracji macierzynskie pozniej .

Dziewczyna superprzystojniaka Licz się z tym, że jako samotna matka masz bardzo marne szanse na znalezienie mężczyzny ------------------------------------------------- A co to ma do rzeczy???? Elisa dobrze Ci radzi. I na pewno nikt nie ma prawa Cię oceniać. Zaś Twój facet....jest nie mniej odpowiedzialny z sytuację niż Ty. Nie czuj się gorsza. Przepraszam, gdzieś mi umknął tekst, że masz tylko mamę. --------------------------------------------------------- hiweta zalamana20xx ale jak ja mam donosic ta ciaze ? gdzie ja bede mieszkac? kobiecie w ciazy nikt nie da pracy;/ ludzie którym dasz dziecko zapewnią ci mieszkanie. Pomoga na czas ciazy ------------------------------------- To też dobra rada... Na prawdę, nie usówała bym tej ciąży na Twoim miejscu.

Gość poradnik domowy2
jeżeli twoje dziecko urodzi się w angli będzie miało obywatelstwo angielskie

Gość mozesz szukac
pomocy w domu samotnych matek

Gość takasobieja30
powiedz mu o ciazy mozliwe ze na poczatku kategorycznie zarzada aborcji ale mozliwe ze po paru dniach zmieknie pod warunkiem ze mu jasno powiesz na co ciebie skazuje. ja nie przepadam za dziecmi ale swojego bez wzgledu na wszystko bym nie zabila. zadna mala istota nie moze zaplacic zyciem za chwile nieuwagi rodziców. poza tym zdaje sobie sprawe jak straszliwe konsekwencje dla psychiki kobiety ma aborcja. badz egoistka. mysla o sobie. nie wiesz czy to wlasnie z nim bedziesz do konca zycia. a co jesli usuniesz ciąze a wasz zwiazek i tak sie rozpadnie? bedziesz w stanie normalnie zyc przechodzac obok dzieci? wejdz na strony dla kobiet po aborcji i porozmawiaj z nimi one powiedza Ci prawde jak wyglada zycie po takiej traumie. Twój facet nie mysli o tobie, gdyby cie kochał tak naprawde to przedkladalby Twoje szczescie nad swoja wygode

Gość 545648676878
zadnego obywatelstwa angielskiego miec nie bedzie glabie!!!!!!! A w uk lekarze sa za darmo, wiec nie wiem o czym pieprzy twoj chlopczyk.

Dokładnie tez mam taką znajomą co urodziła dziecko jest samotną matką i znalazła sobie partnera. w polsce też są starsze kobiety które nie maja rodziny i przyjmą pod swój dach kogoś za pomoc w sprzątaniu i tym podobnych czynnościach przy domu

Gość 545648676878
czyli mam rozumiec, ze w anglii przestalas juz brac tabletki, bo chodzilas do polskich prywatnych ginekologow ??? To co twoj facet tam robi ?? jakis zwykly ograniczony polaczyna, ktory sie tam nie odnajduje.

Gość 545648676878
Albo idz do womens shelter, tam ci dadza pokoj a pozniej mieszkanie i pieniadze.

jest mnóstwo kobiet ktore usunely i wcale nie mają traumy, tylko że nie piszą tego po różnych forach bo po prostu nie mają potrzeby.

Elsa21 tępa strzało! nie ma tojak nie doczytać tematu i się "mądrze" wypowiedzieć. Ona jest za granicą! Autorko - zrobisz co uznasz a stosowne i najlepsze dla Ciebie. Ale pomyśl o tym ze nie ma już tylko Ciebie. Jesteście Wy. Czy tego chcesz czy nie. Teraz decydujesz już nie tylko o sobie ale też o swoim dziecku.

Gość zalamana20xx
Mika_2011 ale jesli chciałabym donosic ta ciaze to niechcialabym potem oddawac tego dzecka komus innego, bocojeslije pokocham i nie bede w stanie sie z nim rozstac? co do tych lekarzy to nie wiem czy sa tu za darmo jesli ja nie praacuje i nie odprowadzam zadnych podatkow. ja jestem tu dopiero od kilku tygdni , moj chlopak siedzi tu troche dluzej, ja wiem ze on nie zmieknie i nie zechce dziecka, wiem jaki on ma do tego stosunek, on woli sobie uzbierac pieniadze na plazmowy telewizor i super konsole do gier... czuje ze zostalam z tym sama , dla niego jest tylko jedno wyjscie-usunac. on nie zrozumie ze ja moge przez to potem cierpiec.

Gość o maj god o maj god
lekarz w UK jest za darmo i tabsy tez!!! Twoj chlopaczek w dupie byl i gowno widzial

Gość 545648676878
Sa za darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dalam ci juz podpowiedzi co zrobic i jak zrobic, ale widocznie i tak nic z tym nie poczniesz a pojdziesz na latwizne i usuniesz.

sama jestes tepa strzala nie chce mi sie czytac wszystkiego dlatego napisalam co napisalam a jak tobie to AZ tak bardzo przeszkadza to sie zabij.

Gość o maj god o maj god
a dziecko polskich rodzicow urodzone w UK nie bedzie mialo brytyjskiego obywatelstwa, bo tu obowiazuje prawo krwi, a nie prawo ziemi tak jak w USA

Gość 545648676878
I powtarzam twoj chlopaczek to ciemna masa i nie popelniaj bledu, tylko dlatego, ze on nia jest. Patrz tylko na siebie i na dziecko a poradzisz sobie, jesli zaczniesz cos robic a nie uzalac sie bezowocnie na forum. Idz i sie zarejestruj do najblizszego GP. Zglos firme!!

Gość zalamana20xx
545648676878 nie, w polsce mialam ubezpieczenie i chodzila do ginekologa do przychodni, a on powiedzial ze tutaj nie bedzie wydawal kilkudziesieciu euro tygodniowo na wizyty u ginekologa,. juz sama nie wiem jak jest tutaj z ginekologami czy jesli nie pracuje to moge isc za darmo czy musze placic za wizyte?

Gość takasobieja30
więc zostaw tego bydlaka. na co jeszcze bedziesz sie musiala zgodzic? ten facet nie ma pojecia o miłości to jakis niedorozwiniety palant jest i tyle

Gość 545648676878
Albo inaczej. Napisze juz jak ciemnej masie. Znajdz na stronie takiej jak londynek.net osoby, ktore zalatwiaja benefity w Anglii. Sama moge ci podac nr do takiej, pan z biura zalatwi za ciebie wszelkie formalnosci, zaplacisz ok 40 funtow, skoro nie potrafisz zrobic nic sama.

Nie musisz usunąć:) możesz urodzić i bedzie to najlepsza decyzja, pomyśl o tym dasz radę, teraz wydaje ci się że wszystko się wali ale zabicie dziecka nie pomoże ci poukładac wszystkiego.

Gość takasobieja30
nie bedzie wydawal na lekarza a potem powie ze nie bedzie wydawal na jedzenie dla ciebie. naprawde chcesz z kims takim byc?

nie rozumiem... po mojemu do ginekologa po tabsy chodzi sie co 3 miesiace, czyli jakie "kilkadziesiat euro tygodniowo"??

Gość 545648676878
Ja nie rozumiem ..to co tam robisz tyle czasu ????????????????????????????????????????????????? Dlaczego nie dowiadujesz sie podstawowych spraw dotyczacych funkcjonowania jak cywilizowany czlowiek ?? :O euro ? jestescie w irlandii ?

Gość zalamana20xx
dodam jeszcze ze on mial do mnie pretensje ze teraz bedzie musial kase wyrzucac na tabletki poronne. dla niego nie ma czegos takiego jak trauma po.moja kolezanka kilka lat temu usunela dziecko ktore miala z jego kolega, wiec on mowi ze skoro ona teraz zyje normalnie i nie ma wyrzutow sumienia to ja tez przezyje.

Gość zalamana20xx
mialo byc"kilkudziesieciu euro miesiecznie".. przepraszam ale to ze zdenerwowania.

Elsa - pozostawię to beż komentarza bo nie chce się zniżać do Twojego poziomu, bo mnie pokonasz doświadczeniem :o 545648676878 - mi też się wydaje że i tak usunie, chyba za słaba psychicznie jest. A szkoda. Ja nie mogę nawet czytac tego typu tematów bo mnie to przygnebia. Płakać misie chce jak czytam o niechcianych dzieciach, usuwanych ciążach... :( załamana - a co po aborcji? myślałaś o tym? Dalej bedziesz z nim? Ja bym nie mogła. Pójdziesz usuniesz i dalej bedziecie sobie sielankowo zyć? Nie wyobrażam sobie tego. Jak w ogóle możesz być z takim idiotą. Ja bym wiała gdzie pieprz rośnie.

Gość 545648676878
Inacze, ale powoli opadaja mi rece juz. Tacy jak ty gina tam..zero pomyslunku, nic. Zacofanie i tepota. Wchodzisz do najblizszej przychodni, prosisz o druk rejestracji GP , wypelniasz go i juz!! Dzwonisz albo umawiasz sie na wizyte i tyle. Zadna filozofia. Mature zdalas a taka glupia. Ludzie!!!Ogarnijcie sie !! Wyjezdzacie gdzies, gdzie nie wiecie jak sie zyje nawet!!!

Gość 545648676878
Usunie i bedzie z nim mieszkac a pozniej, jak juz oboje dorosna zrobia sobie drugie :D i wtedy zlapia ja wyrzuty sumienia jakie byloby pierwsze :O