Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twarda ciotka i siostra

Uswiadomilam brata na temat jego dzieci!

Polecane posty

Brat ma 52 lata, dwojke doroslych dzieci Bratanek bezdzietny , po dwoch rozwodach , pracujacy przy tatusiu no kompletny nieudacznik . I mlodsza bratanica , zaszla w ciaze za panny , samotnie wychowuje dziecko w dodatku chlopca mieszkajaca katem u tatusia , po urodzeniu dziecka znalazla sobie jeszcze jakiegos gacha za ktorego wyszla i ktory bil ja i dzieciaka ,no wkurzylam sie wczoraj i powiedzialam bratu prawde o dzieciach . Mowil ze syn nie ma szczescia do kobiet a jego corka jest biedna ze kazdy mezczyzna ja kiwa. Nie wytrzymalam i powiedzialam mu co mysle o jego rodzinie, ze jego syn jest kompletnym nieudacznikiem a corka sama jest sobie winna ze tak jest traktowana przez facetow bo jak i tu cytat "suka nie da, pies nie wezmie". Chyba dobrze zrobilam?

Gość haha blacha
bardzo dobrze :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tez sadze ze dobrze. Dzieki Bogu ja wlasnych dzieci nie mam, chociaz 3krotnie zostalam wdowa. W dodatku brat nie ma ani odrobiny taktu, jedyny z rodzenstwa ma dzieci. Ja nie mam, drugi brat tez nie ma i mowi o tych swoich dzieciach i wnuku , pewnie jeszcze ma przekonanie ze kazdy mu zazdrosci potomstwa.

Gość Jadwiga Kaczyńska orendż
A cóż to się stało, że zostałaś 3-krotnie wdową, czyżby trucizna? ;D

Gość ssgsggsgsgs
Oczywsicie, przeciez jad sie z ciotuni az saczy:)

Mojemu bratu nie ma czego zazdroscic? Tego ze on wydaje pieniadze na swoje dzieci. Tego, nie nie zadroszcze mu , kiedys prosilam go o pozyczke to odmowil mi bo on ma juz rodzine, zona od niego odeszla a dzieci dalej mieszkaja z nim. Poza tym jako jedyny z rodzenstwa dostal caly spadek po rodzicach bo jako jedyny z rodzenstwa mial dzieci , ja i drugi brat zostalismy z niczym bo nie mamy potomstwa ale zostawilismy to w spokoju. Jeden maz zginal w wypadku samochodowym, drugi mial rak a trzeci zawal, pomysl za nim napiszesz cos glupiego.

Gość żal ci dupe ściska
że on ma koło siebie dzieci które go kochają bo ty tego nie masz :D

Gość głupia jesteś po śmierci brat
zapisałby tobie jakąś sumkę a tak to zapiszę tylko dzieciom, ew. coś wnukowi a ty nic nie dostaniesz.

Chciałam uświadomic bratu jakich pasożytów sobie wychował.

Kim? Jestem uczciwą, porządną kobietą. Która ciężko pracowała bo ja ani mój drugi brat nie dostaliśmy spadku po rodzicach a powodem według nich był brak potomstwa. No cóż, zrzekliśmy się tego a teraz nasz brat będzie to dawał swoim dzieciom.

heh a ja mam wrażenie że jesteś autorką niedawnego topiku... wyrzuciłem swoją córkę z domu bo zaszła w ciąże i jestem porządnym ojcem... ten sam tupet i głupota...

Gość masz racje w 200%
🖐️

Gość Wujek czeczesuaff
Ile jeszcze topikow założysz kurrwo bezdzietna?!!

Gość jego dzieci jego sprawa
i nie masz prawa mu tak mowic, on przynajmniej dorobil sie dzieci ktore go kochaja 🖐️

"chociaz 3krotnie zostalam wdowa." niech zgadnę - trzech się powiesiło? :D :D :D

Jeden maz zginal w wypadku samochodowym, drugi mial raka a trzeci Napisalam co sie stalo z moimi mezami, kazdego z nich kochalam.

"Jeden maz zginal w wypadku samochodowym, drugi mial rak a trzeci zawal, pomysl za nim napiszesz cos glupiego." możesz pisać co chcesz, ja i tak się będę upierał że umarli bo chcieli. :D