Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaMala22

Czy mogę podac o alimenty siostrę chłopaka?

Polecane posty

Gość kasiaMala22

Witam.Mam mega problem.Jestem w ciazy z chlopakiem,ktory mnie zostawil i wyjechal do UK,nie wiem nawet gdzie jest,nie wiem jak go szukac.Jego siostra mowi,ze nie zna jego adresu,ze sie nie kontaktuje z nią.Czy moge ja podac o alimenty?

Gość normalna jesteś??
hahah śmiech na sali :D:D ona Ci dzieciaka spłodziłaaa?

Gość kasiaMala22
Jak utrzymam siebie i dziecko skoro nie mam pracy,jej brat uciekł.

Gość ndhasjhasj ....
czy siostrę ojca dziecka to nie wiem ale dziadków na pewno

Gość a co!
nie możesz

Gość bezrobotny_@#
dasz mi dupy za stówke i już masz troche kaski skąd jesteś ? skoro jesteś w ciąży to już cie drugi raz nie zapyle.

Gość mozesz domagac
mozesz domagac sie od jego rodzicow ewentualnie,

Gość normalna jesteś??
tak i jego siostra ma płacić na obcego bachora??? puknij się w łeb kobieto!!!!! kombinatorka , tylko wyludzać kase !!!!!!!:O

Gość kasiaMala22
Nie mają juz rodziców,wiec tylko ona zostaje.Nie wiem co robic,jak jego nie ma a ona nie chce nam pomoc,mnie i dziecku...

Gość o maj god o maj god
trzeba bylo sie zabezpieczac

Gość kasiaMala22
Wiem,ze to wygląda jak wyłudzanie,ale ja naprawde nie bede miala jak utrzymac dziecka.Nie wiem nawet gdzie jest jego ojciec,olał mnie i uciekł....ona ma pieniadze ale ma nsa gdzies, a przeciez bedzie ciocia,nie rozumiem

Gość purpura_to_moj_płaszcz
i to, że nie mają rodziców, a facet ci zwiał usprawiedliwia kradzież pieniędzy siostry? Ona ci dziecka nie zrobiła, nie odpowiada też przecież za czyny brata, więc pomysł podania jej o alimenty jest pomysłem kradzieży jej pieniędzy. Po prostu. Równie dobrze możesz komuś ukrasc te pieniądze na ulicy, na jedno wyjdzie.

Gość normalna jesteś??
jasne teraz sie o niej przypomniało bo będzie ciocią hahahahah :D:D sikam,skad takie glupie baby sie biorą.

Gość mozesz domagac
to masz przechlapane u mnie w rodzinie byla podobna sytuacja- dziewczyna zlozyla jakis papier w sadzie ... chlopaka niby nie mogli znalezc, wiec sprawa przeszla na rodziców jego.... oni twierdzili ze ich syn nie jest ojcem dzieciaka wiec sad nakazal badania DNA. nie wiem dokladnie jak sprawa sie skonczyla ale po sadach chodzila chyba ze 3 lata.... wiem tylko tyle ze ktos jej cos placi ale wiem naprewno ze nie dostaje kasy regularnie i sa to dowolne kwoty idz gdzies sie dowiedz

Gość mozesz domagac
nie wiem czy w takich przypadkach panstwo nie placi moze to ten fundusz alimentacyjny

Gość kasiaMala22
Wiem,ze siostra mojego chłopaka mi tego dziecka nie zrobiła,ale ona nie chce w ogole pomoc,dla niej kwota 600 zl lyb 800 to nic....a dla mnie to bardzo duzo:(

Gość kasiaMala22
Ta kobieta ma tyle pieniedzy,olbrzymie mieszkanie,mieszka z "Przyjaciółką"ta jej przyjaciółka tez jest bogata,nie maja na co juz kasy wydawac.

Gość kasiaMala22
jej braciszek dał noge i wyjechał,zostałam calkiem sama a ona ma to gdzies mimo,ze ma pieniedze

Gość ndhasjhasj ....
wejdź na forumprawne.pl tam zadaj pytanie, tam udzielają bezpłatnych porad, tutaj tylko Cię obrzucą błotem

urodzi sie dziecko - wniesiesz wniosek o alimenty do sadu i nie boj sie oni juz go znajda ... zajmij sie teraz ciaza a nie zloscia i agresja wobec tego co cie zostawil i jego rodziny bo to raczej dziecku nie pomoze

Gość sexi blondiD***
Podaj dziadków o alimenty, jak gnój się dowie, że rodzice na niego robią, to może się opamięta i wróci.

Gość kasiaMala22
Najgorsze,ze ja nawet nie wiem gdzie go szukac.Kolega mowil,ze pojechał do Anglii,sąsiadka znow,ze to nie jest prawda,juz głupieje.Nie mam pieniedzy ,nie wiem za co mam zyc z dzieckiem jak przyjdzie na swiat,a jak ja udowodnie,ze to on jest ojcem jak jego nie ma fizycznie

Gość kasiaMala22
On nie ma rodziców:(

skad taki pomysl ci w glowie sie wziol ze ci ma placic za to ze w ciazy jestes? dopuki nie ustali sie ojcostwa- czyli dopuki nie urodzi sie dziecko nic nie bedziesz z tego miala materialistko!

Gość kasiaMala22
Ja juz powoli wariuję,nikt nic nie wie,gnój uciekł,jego siostra ma to wszystko gdzies,dla niej wazniejszy jest wyjazd na weekend do Paryza lub nowe buty