Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi to wytłumaczy?

Wytłumaczie mi prosze....

Polecane posty

Zapisałam sie do szkoły ZAK na bezpłatny kierunek. Na umowie w rubryce opłaty jest napisane, ze egzaminy dla ucznia sa bezpłatne a punkt nizej, ze w koniecznosci przystapienia do egzaminow prowadzonych przez podmiot zewnetrzny trzeba placic. Co to jest ten egzamin zewnetrzny? wtf?:O

up

musi ktoś kurwa wiedzieć

Gość hahahaha hihihi
np. państwowy....

Gość spoko loko
Egzam. zewnetrzny to ten po dwoch latach nauki.

Za np egzaminy językowe typu TELC czy TOEFL trzeba będzie dopłacać bo nie są wliczone.

Gość donek denaturat
do roboty się zabierz , do mietły a nie do nauki. :P

Gość ndhasjhasj ....
a czemu nie zapytasz się w dziekanacie?

Gość ziellonkss
Zewnętrzny to chyba komisją czyli te wszystkie ważniejsze kończące jakieś etapy edukacji, w Twoim przypadku pewnie chodzi o ten egzamin na zakończenie.

Gość tyle o ile by było
Egzaminy zewnętrzne w Polsce - system egzaminów zewnętrznych wprowadzany jest w Polsce od roku 1999. Egzaminy przeprowadzane są na zakończenie każdego szczebla edukacji. Części pisemne tych egzaminów są oceniane przez egzaminatorów zewnętrznych zatrudnianych przez okręgowe komisje egzaminacyjne. Szkoła podstawowa sprawdzian przeprowadzany w formie pisemnej, w ostatnim roku nauki (w klasie VI) Gimnazjum trzyczęściowy egzamin gimnazjalny przeprowadzany w formie pisemnej w ostatnim roku nauki (w klasie III) Szkoły ponadgimnazjalne egzamin maturalny przeprowadzany dla absolwentów szkół ponadgimnzjalnych: liceów ogólnokształcących, liceów profilowanych, techników, uzupełniających liceów ogólnokształcących i techników uzupełniających, przeprowadzany w ostatnich klasach tych szkół egzamin zawodowy przeprowadzany dla absolwentów szkół ponadgimnazjalnych: zasadniczych szkół zawodowych, techników, techników uzupełniających i szkół policealnych), potwierdzający kwalifikacje zawodowe.