Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [wkurzona]

Wkurzyłybyście się gdyby....

Polecane posty

Gość [wkurzona]

...wasz partner , z którym jesteście i mieszakcie 2 lata bez waszej wiedzy i zgody zapisal sie na kurs na motor???? Wiedząc,ze nie popieracie tego??? moj wlasnie tak zrobil,wczoraj mi oswiadczyl,ze bedzie pozno bo od 17-22 ma kurs na motor. Nie wiem co myslec....

Gość [wkurzona]
teraz pędzie jeździł do burdelu?

tak, wkurzyłabym się większe wydatki i zajęcia absorbujące czas ustalamy razem

Gość garnek_bez_pokrywki
a która szkoła ma tak do późna kursy? zainteresuj się...

Gość [wkurzona]
to wyzej po podszyw chodzi głownie o to,ze nie liczy sie z moim zdaniem,mimo,ze jestesmy razem ponad 2 lata. poza tym wydaje mi sie ,ze te zajecia trwaja strasznie dlugo, podejrzanie dlugo...

Gość [wkurzona]
dzwonilam, jest 5 spotkan od godziny 18:00-21:30

Gość też bym się wkurzyła
raz że znał moje zdanie dwa bałabym się o jego bezpieczeństwo bo uważam że jeżdżenie na motorze to proszenie się o ryhłą śmierć mój nie marzy o motorach ale ma hopla na tle lotnictwa, zawsze marzył o kursie pilotażu wrrrr nie zgodziłabym się na żadne szybowce, paralotnie ani samoloty....tyle osób przez to ginie....

Gość Pani Kitsune
Co z tego, że nie popierasz jazdy na motorze ? Co z tego ? Co ty masz tu do powiedzenia? Jak śmiesz odbierać człowiekowi pasję ? Jesteś najgorszym podgatunkiem człowieka. Pewnie trujesz facetowi bez przerwy gruba dupo bez pasji :O

Gość Pani Kitsune
Kurwa, dorosły chłop, a musi mieć pozwolenie od jakiejś szmiry, z którą mieszka na swoje zainteresowania. Zginiesz od wszystkiego, nawet od powietrza.Pewnie sama nie masz życia i spędzasz je oglądając telenowele :O

nie, no spoko.....dziewczyna ma mieć centralnie w nosie czy jej facet wyląduje przez swoją pasję na drzewie i przez resztę życia będzie wegetował jak warzywo....albo zostanie dawcą organów luz, najważniejsze to mieć w życiu pasję....

....a tak na marginesie poskładali już do kupy Jarka Wałęsę ? wybudzili go już ze śmiączki ? dla tych co nie wiedzą, miał połamane wszystkie kończyny, kręgosłup oraz miednicę

Gość [wkurzona]
Pani Kitsune w domu wszyscy zdrowi i normalni??? pierdolisz bez sensu jakbys nie wiedziala o co chodzi!! nie chodzi o odbieranie marzen,ale liczenie sie ze zdaniem osoby z która zyjesz. kiedys bedziemy mieli dziecko i bedzie nieszczescie ,ze zginie na motorze. zosatne sama, na wlasne zyczenie, bo popieralam jego kurs. zastanow sie kobieto co Ty piszesz

Zabroń mu jeździć samochodem- zginie w wypadku i co wtedy będzie? Zostaniesz sama z dzieckiem na własne życzenie. Flaki się przewracają gdy czyta się posty takich egoistek. Moja kobieta jest w szóstym miesiącu ciąży, ale na szczęście nie stroi takich fanaberii. Najlepiej żeby grzał tyłek przed TV wpierniczając paczkę czipsów nad jakimś mdławym romansidłem :/

nie nasza wina, że nie każdy facet ma instynkt samozachowawczy jeśli Twoja kobieta uważa Cię jedynie za samca rozpłodowego...no to nic dziwnego że ją nie martwi czy coś Ci się stanie czy nie...już swoją rolę spełniłeś... niektóre kobiety chciałyby by ich dzieci miały ojca, który będzie je wychowywał i patrzył jak dorastają..... nie każdy facet myśli tak jak ty, są tacy którzy sami z siebie zakładając rodzinę dojrzewają i wiedzą co w życiu jest ważne kiedyś kumpel opowiadał ze wzruszeniem jak mu się odmieniło gdy urodził mu się syn...kiedyś lubiał szybką jazdę samochodem a teraz sam się łapie na tym że już myśli innymi kategoriami od kiedy ma dzieci... niektórzy faceci dojrzewają a niektórzy po prostu są zawsze jak wieczne dzieci które pociąga ryzyko