Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ingeborg z domu Jana

2 pytania do mam 2 latków

Polecane posty

korzystamy jeszcze z pieluszek - wycieram chusteczkami nawilżanymi gotowych kaszek nie podaje, gotuje zwykła manne ryz na mleku i inne zupy mleczne

a wiecie,że dziecko do 3 roku zycia powinno pic mleko modyfikowane! to samo sie tyczy serków (np. danio nie podaje sie dzieciom mniejszym nić 3 latki) ja i tak mojemu synkowi musze dawać bebilon pepti bo ma skaze białkową. Kaszke sinlac i aby zmienic troche jej smak dodaje owoce lub kaszke nestle zdrowy brzuszek ze sliwką

1.wycieram/myje 2.nie podaje bo syn juz nie chce tego jesc,ale jakby chcial to by czasami dostał i to raz w ciągu dnia

1. wycieram pupe chusteczkami nawilżanymi. 2. snidanie je w przedszkolu na kolacje dostaje sinlaca..moj maly mleka nie chce po prostu nienawidzi wiec kaszke musze mu dawac do tego 3 roku zycia zeby to mleko jakos dostawal w weekendy daje kaszkę nestle..na krowim nie ruszy nic..nawet pani w przedszkolu sie smiala jak byla zupa mleczna tzn platki na mleku to plul dalej niz widział:P wiec dostal chleb:)..na szczescie lubi jogurty serki kefiry wiec tym tez nadrabiamy niechec do mleka..

Gość kiwaczek ale bzdury piszesz
Widac, ze nico dzieciach nie wiesz, tylko wierzysz reklamom w telewizij :o

byś sie zdiwiła po za tym napisałam,że powinno, ale w zyciu jest iinaczej i ja sie nie upieram, kazda z nas wie co dla jej dziecka jest najlepsze i robi według swojego uznania i reakcji dziecka na dana nowość. Każde dziecko jest inne i rozwija sie swoim rytmem

Gość anilka
tylek wycieram chusteczkami nawilzanymi a kaszek zadnych nie je i nigdy nie jadl.