Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fashion0155

CZY TA DZIEWCZYNA JEST ŁADNA??

Polecane posty

Gość no to sie nasluchałam
a ty on czy ona?

Gość fashion0155
ona.

mój byly tez za mna nie przepadał i pytał sie swojego kolegi "czy jestem ladna" bo sam nie mogl tego skumac i zauwazyc :o aja głupia nie widzialm z kim jestem bo zaslepina miłoscia która okazał sie nic nie warta... przez to teraz ja mam jazdy i problemy z ocena ludzi :/ tak mi psyche zwichął :/

fashion0155 ona. ale to wiesz ze to twój brat sobie wybiera anie ty...mi tez sie jego byłe nie podobały ale on w nich cos tam widzial nie wiem co ale pozniej okazywały sie juz byłymi ...

Gość jejejeje
za gruba na gebie ale może być

Gość fashion0155
nie no nie mam nic do tego ,ale tak pytam, zdjecie mam z jednego z portali. no wlasnie tez mi sie wydaje , ze na twarzy taka pucata...

Gość ghkijrjeoq
po 1 wstawianie czyiś zdjęć to przestępstwo po 2 - ta dziewczyna to typowe dziecko, zdjęcie z rączki, bluza z motywem z bajki - ot taka gimnazjalna miłość, pewnie jak szybko się zakochał, to szybko mu przejdzie widać, że ma troszkę nadwagi, ale wygląda na niegroźną pipkę :) więc pewnie będzie dla niego nieszkodliwa :) nic się nie martw

oj laska, wstawiasz te swoje foty na kafe przynajmniej od 2 lat :D i nadal nie wiesz, czy jesteś ładna :D buzię masz nawet fajną, włosy ładne, figura o ile pamiętam średnia :P każda potwora znajdzie swego amatora, nie łam się :classic_cool:

"nie no nie mam nic do tego ,ale tak pytam, zdjecie mam z jednego z portali. no wlasnie tez mi sie wydaje , ze na twarzy taka pucata... " i dlatego nie warto wiazac sie z facetem który ma siostre lub brata wpieprzajacego sie w gusta rodzenstwa

Gość fashion0155
nie wiem czy dziecko, lat ma 20 :D ale fakt zdjęcie jak w 1 gim :P niedługo usunę temat tylko chce poznac wasze zdanie;)

Gość Roman Sobieszczański-Pasztęski
arka gdynia curwa swina, dziewcze - bazyliszek

Gość fashion0155
żaba letycja :D - ja swoich nie wstawiam, nie jestem desperatką :D juz ci do glowy uderzyło to gnicie na kafe🖐️

Gość dziewczynaa romanaa
zbyt blisko osadzone oczy nos jak kartofel usmiech ok wlosy 3/5 twarz 5/10

Nie lubię takiego typu urody, więc uważam, że jest brzydka. Ale wiadomo, co kto lubi.

Gość chuuuuu
chuj dupa cycki a ty letycja, ssij pałkę

Gość chuuuuu
nie wiedziałem, ze mozna byc taka idiotka jak ty, nie znam drugiej takiej osoby, masakra, zbanowali cie?? to chyba nie dziwne, jestes prze chujowaaaa

Gość goskaaaalop
ja bym powiedziala nawet, ze letycja to ike, tak samo pierdolona, sfrustrowana, ze siedzi tu 24/h i kłoci sie z pomaranczami !!!!:P

"ja bym powiedziala nawet, ze letycja to ike, tak samo pie**olona, sfrustrowana, ze siedzi tu 24/h i kłoci sie z pomaranczam" 24 h powiadasz :D może policz posty niuniu :classic_cool: a ta pomarańcza to zdemaskowana autorka :D

Gość lekkajakpiorko
letycja odpusc nie kloc sie bo nie warto. oni sa głupi, ale ty głupsza co juz niejednym postem udowodniłas 🖐️

"oni sa głupi, ale ty głupsza" sądzisz, że zmienianie nicka w czymś ci pomoże? a dyskutowanie z idiotami jest śmieszne :D więc chuj ci do tego, z kim dyskutuję :classic_cool:🖐️

Gość hehe......
Rzeczywiście ta sama osoba tylko inne włosy, ale może założycielka to nie ona?? Uważam że jest nawet ładna, zęby jak zęby widziałam gorsze, ale w tych włosach ciemny blond to wygląda na 15 lat, a w tych ciemnych na 20 albo i więcej.

Gość Wujek czeczesuaff
Beerzyydal. We brwiach to można buraki chodować takie gęste. Chcesz tu se ego pustaczko podbudować? He he brat się pytał? Pod chooj to szweda bo kaszub się nie da. haftam na CIĘ