Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiwii girl

facet mnie olal

Polecane posty

Gość kiwii girl

Witam serdecznie, przez okolo miesiac spotykalam sie z chlopakiem. Spotkania wychodzily ze wspolnej inicjatywy, ale, ze tak powiem to on je przeciagal... a jeszcze godzina nie idz jeszcze. Jestesmy z roznych krajow on z Nowej Zelandii ja z Polski mieszkamy za granica, jest tutaj malo czasu kazdy zabiegany. Ostatni smsa jaki dostalam byl z pytaniem kiedy mozemy sie spotkac wiec odpisalam w jakie dni kiedy mozemy sie spotkac, odpisal dopiero po 3 dniach, ze byl bardzo zajety i jak sie czuje? (myslal, ze wyjechalam na wakacje bo taki byl plan) odpisalam na nastepny dzien, ze w porzadku, ze kupilam bilet do polski na 30 sierpnia bo musialam wracac na studia. Oczywiscie wiem, ze nic sobie nie obiecalismy po tym smsie nic juz mi nie odpisal.... czuje sie dosc dziwnie spedzalo sie nam milo czas, nikt niczego na nikim nie wywieral nie zasypywalismy sie smsami jedynie w celu ustalenia 2 smsy widywania maxymalnie 2 w tygodniu takze bylo ich niewiele.... a koles naprawde wygladal na zainteresowanego. Kompletnie nie wiem o co chodzi po jego ostatnim smsmie bylam jeszcze na miejscu (znal date mojego wylatu bo napisalam mu ja w smsie) Postanowilam sie nie odzywac bo wymowka, ze bylem zajety jest dla mnie oklepana i nie wierze, ze ktos przez 3 dni napisac nie mogl smsa. Czuje sie potraktowana nie fair bo uwazam, ze jezeli ludzie nawet sie spotykaja na zasadzie randke to mozna napisac smsa, ze jednak to bez sensu czy cokolwiek. Nagla zmiana kompletnie jej nie rozumiem od kiedy jestem w kraju rowniez sie do mnie nie odezwal. Chcialabym wiedziec o co chodzi, ale jakos glupio tak mi pytac w prost skoro na ostatniego smsa nie odpisal to nie mial ochoty wyjasniac.... musialam sie wygadac:P

Gość lu ne
no trudno, pewnie znalazł inną:(

Gość kiwii girl
hmmm dziwne co nie trudno sie mowi po prostu lubie miec czarno na bialym :) moze to fakt, ze roznice kulturowe inaczej sie podchodzi tam do pewnych spraw no coz :)