Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dark_ side

Chętnie wprowadzę się na 5 dni do jakiegoś miłego pana

Polecane posty

To pozdrów tam Herbatnika Alu. Tylko nie wspominaj od kogo, jeszcze wpadnie w egzaltacje. ;) Casie sobie sam pozdrowię, ale musi jeszcze wiele wody w rzekach upłynąć zanim dziewczyna się do pewnych, dziwnych osób przyzwyczai. :)

Jak mu napiszesz, że poproszono Ciebie o pozdrowienie "Herbatnika", to będzie wiedział... :P np. " Zetu ktoś kazał Cię pozdrowić ale mówi na Ciebie Herbatnik" i takim sposobem strząśniesz niepokój ze swoich włosów a pierś urośnie z dumy poprawnego wykonania zadania. I do tego będę miał u Ciebie dług wdzięczności. :)

Gość rukrukruk4
wprowadz sie do mnie , jestem uczciwy , za nic nie bedziesz placic chyba

Tak to już jest dark_ side . Zbierze się ekipa starych maruderów i "przepiszą" każdy topic na swoją modłę. :P A tu niesamowita gratka, wystarczy ciepła woda i nie trzeba skręcać wała z kołdry. :P :P :P

Słyszałam, że wały są niezastąpione :) i temperatura wody jest im obojętna. Pięć dni ze mną, sześć odpoczynku i wrócisz do wała na kolanach, tęskniąc za ustabilizowanym, spokojnym życiem seksualnym. :P Każdy może sobie korzystać z mojego topiku do woli, znam panujące tu zasady ;)

Są przereklamowane Przynajmniej dla mnie. Albo mam za duży temperament, albo nie potrafię solidnie skręcić. Jeszcze dobrze się nie zbliżę a już się rozkręca. Ja i ustabilizowane :O teraz już motzno przesadziłaś dark_ side. :P 🖐️

Może tak działasz na wała, że jeszcze nie dotkniesz a on już rozkręcony. Zamiast skręcać mogłeś zaprosić mnie,teraz jadłbyś pyszną jajecznicę po nieprzespanej, spędzonej bardzo konstruktywnie nocy. A tak Ty musisz kręcić a ja grzać. :(

Gość vasaroli
Mam nieskończona ilośc ciepłej wody i zapachowe dodatki do kąpieli... Jeśli to wszystko co jest Ci potrzebne, masz wjazd otwarty.

Gość vasaroli
Chetnie popatrze Ci w oczy chwile poobserwuję i zobliguje do wspólnego śniadania po przyjemnej kąpieli

Jeśli to będzie kąpiel we dwoje to czuję się zobligowana do wspólnego śniadania, może nawet kawy..:)

Gość vasaroli
Myślisz, ze tak, zupełnie bez znajomości, zechcesz pakować sie do jednej wanny?

Nic podobnego nie napisałam. Sprostuję. Jeśli okoliczności będą na tyle sprzyjające, że kąpiel we dwoje będzie i dla mnie i dla Ciebie miłą perspektywą, czuję się zobligowana do wspólnego śniadania. Brzmi lepiej? Nie jest mi obojętne z kim się kąpię, z kim jem śniadanie :D

Gość vasaroli
Moje zdanie pozostaje takie same. Ty korzystasz z możliwości miłej kąpieli, ja nie jem samotnie śniadania i mam z kim podzielić sie refleksjami przy jedzeniu. To uczciwa wymiana dwóch osób. Nic innego nie proponowałem. Jesli cos miało by zaistniec dodatkowo, to zaistnieje, ale wystarczajaco miłe mi bedzie udzielic Ci pomocy . Bo tak nieiwele do tego trzeba. O wiele trudniej jest z rana sciagnac kogos na sniadanie do cudzego stołu.

Brzmi jak miła propozycja transakcji wiązanej. Jakie to refleksie nachodzą Cię podczas śniadania?