Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁadnaLokowata:)

Potrzebuję pogadać z jakimś facetem

Polecane posty

Chcę pogadać o czymś, ale z facetem, nie mam kumpli facetów, bo każdy z którym chciałam się kumplować chciał czegoś więcej albo twierdził że się zakochał i nie może tak tylko się przyjaźnić. Koleżanek też za dużo nie mam, bo są zazdrosne o facetów..... :(

Niom... raz to nawet jedna chciała się ze mną bić, bo jej facet chciał ze mną zatańczyć na dyskotece, bo ona go wodziła za nos i z innymi tańczyła to ten chciał się odegrać, ale ja mu odmówiłam, a ona suka wraz się obraziła...Głupia nie?

I czemu tak jest? Ja chcę mieć dużo znajomych, albo chociaż jedną przyjaciółkę od serca, albo przyjaciela :(

Gość hahahahahahahahahah
Potrzebuję pogadać z jakimś facetem idz na temat prawikow :classic_cool::o

Gość Emmett Fitz-Hume
A o czym chcesz pogadać? :classic_cool:

K...wa wywala mnie z internetu, wyskakuje mi że przekroczyłam limit połączenia z kafeterią, tu jest jakiś limit? No więc dlaczego kochani faceci nie potraficie przyjaźnić się z ładnymi dziewczynami tylko odrazu się zakochujecie

Nie wszyscy są tacy :) mam bardzo ładną i fajną znajomą, był okres że nie miała faceta, więc częściej ze mną spędzała czas ale wszystko po koleżeńsku było, nic poważniejszego :)

Po co ci skąd jestem, co przyjedziesz i pogadasz ze mną?

No to VCL ja takiego nie znam, każdy do którego choćby się uśmiechnęłam w towarzystwie próbował podrywać, a nie pogadać.

ŁadnaLokowata:) jak skończysz tu drążyć temat który zaczęłaś to napisz mi namiary na wroberto@wp.pl, ja mam problem pewien ale nie chce tu go opisywac, a potrzebuje innego spojrzenia na sprawe ktora mnie troche dręczy

moze mieszkamy w jednym miescie i bedziemy mogli sie spotkać, chyba po to ten topik's Musiałoby mnie pogiąć jeszcze bardziej niż teraz :P żebym miał do kogoś przyjechać z tego forum :D jestes strasznie próżna

Gość takie tam duperele
Nieźle,lokowata :D Trzeci wpis na topiku i już rzucasz qrwami :( Pewnie innych też to razi...

z tą znajomą do tej pory mam dobry kontakt, po prostu to wszystko zależy od obojga osób co ich interesuje, najwidoczniej na takich tylko trafiasz co sie od razu zakochują w wyglądzie

Gość bul byk
zawsze szczerego ignoruj bo to stary pryk

eh rozbawiłeś mnie, nie wiesz a oceniasz

Gość Nowa twarz modelingu
nie istnieje coś takiego jak przyjaźń damsko męska i masz tego dowody. każdy facet chce cię ruchać - tzn o ile jesteś ładna. nie łudź się. nie zapominaj że dla nich liczy się czyste ruchanie i to bez uczucia nawet o twojej buzi zapomną następnego dnia.

Gość Przystoyniakk
Oczywiscie jezeli chcesz ze mna porozmawiac moge Ci podac nr mojego komunikatoru

Kończę temat macie rację forum to nie najlepszy pomysł do pogadania, i w ogóle przez neta to nie to samo co na żywo. Tak bym chciała się zakochać i żeby ten ktoś był też moim przyjacielem, żebym o wszystkim mogła z nim pogadać, kurdę jak to jest być zakochanym??? Miałam kilku chłopaków, ale nie zakochałam się w żadnym, coś nie wkurzył albo okłamał to bez skrupułów rzucałam, bez łez, każdy z nich chciał wrócić ale ja nie chciałam, bo brak uczucia do nich.

mam to samo z pewną osobą dlatego chcialem nie wypisywac tutaj tego az

Gość Przystoyniakk
Oczywiscie jezeli chcesz ze mna porozmawiac moge Ci podac nr mojego komunikatoru

nie chwal się, twoj stary już na cienie sie czai :P