Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korea PółnocnoPołudniowa

Jak się odżywiacie?

Polecane posty

Gość Korea PółnocnoPołudniowa

Zdrowo czy nie? Ile jecie posiłków dzinnie? Jecie fast-foody, chipsy i gotowe produkty?

Gość lu ne
myślę że zdrowo, choć mogłabym jeszcze lepiej żadnych szybkich dań, żadnych słodkich napojów, bez jasnego pieczywa, mięso jedynie z ryby i czasem drobiowe, mnóstwo warzyw, owoców, sama wszystko gotuję od podstaw, wiem, że można jeszcze zdrowiej ale kasy chwilowo mi brakuje na drogie produkty eco

Gość fghjkjhghjmk,
Tak se. Zawsze jem śniadane, codziennie owoce i warzywa, w każdym posiłku białko + węgle złożone + zielenina, ale lubię też alkohol :O, zdarzają mi się długie przerwy między posiłkami i często jem późnymi wieczorami...

jak mam ochotę :) fast fudów jem bardzo mało, natomiast czipsy i gotowe posiłki jem częściej. Staram siędziennie jeść owoc i warzywo :P ostatnio zaczęłam jeść czerwone grejfruty, bardzo mi smakują :) zazwyczaj jem 4 posiłki - śniadanie, potem drugie, obiad i kolację, rzadko jem coś między posiłkami, a jeśli już jem, to rezygnuję z, np. drugiego śniadania czy kolacji.

Na diecie dukana. Głównie nabiał,ryby, i drób. A no i warzywa i owoce w ogromnych ilościach. Chyba zdrowo, bo ostatnie wyniki mam książkowe.

Gość kofffi
nie jemy gmo

Gość wiara jest dla słabych
surowe jedzenie