Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anettex22

koszmarne piersi:/

Polecane posty

Gość lamka 2
Masz male poprostu. Zawsze jedna jest mniejsza od drugiej, przy wiekszych ta roznica sie zaciera chociaz tez jest widoczna. Mloda jestes, to Ci jeszcze urosna. Masuj je "masazem Kasi"

Gość Perw strzelająca z paltza
Każda kobieta ma asymetryczne cycki. Twoje są zupełnie normalne, nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma. 😴

Gość Dagmara1986
Moze macrolane ? ale, jak pewnie wiesz efekt czasowy. Wiec nie do konca opłacalny :( a rodzilas dzieci? bo jezeli nie- a masz taki zamiar to przystawiaj dziecko czesciej do mniejszej piersi i karm nia dłuzej o jakis tydzien- piers "teoretycznie" powinna sie nieco powiekszyc :)- ALE -to tylko moja teoria :) :) :) a dzis nie mysle logicznie :P- a biust i tak masz ładny- mały ale słodki :)

Gość anettex22
nie mam dzieci no i już nic mi nie urośnie mam 22 lata, a czuje się jakbym miała 12:/

Gość po ciąży ci się
powiększą

Ja mam 26 lat i mam większe niż miałam w wieku 22 lat. 🖐️

Dodam, że nie rodziłam. 😴 Przytyj albo zacznij brać tabsy. :classic_cool:

Gość Nabuzowany Androgen
Perw, jak to przytyj? Dziewczyna nie ma być gruba z wielkimi cycami tylko szczuplutka, z ładną dupeczką i cyckami... takimi jakie są odpowiednie :-)

Gość Dagmara1986
Ja mysle ze nie koniecznie po ciazy sie powieksza- fakt w ciazy i podczas laktacj tak- ale czasem pozniej moze zostac maly flaczek :{ moze tak jak ktos tam pisał- tabletki anty . :)

chcialabym miec taki... czym Ty sie dziewczyno przejmujesz...? rozejrzyj sie na plazy troche - jest wiele pieknych dziewczyn z jeszcze mniejszym biustem... sama kiedys mialam obawy jak mezczyzna zareaguje, a ten jak zobaczyl po raz pierwszy moje cycki, to myslalam, ze sie uslini... a mam mniejsze, albo co najwyzej takie same - nie mam juz kompleksow...

Gość Michał ghost rider
Małe jest piękne, dużym piersią mówię nie. Wniosek: nic nie operuj. Wg mnie jest ok.

Oj tam od razu gruba. :classic_cool: Kto mówi o byciu grubym? :classic_cool: Może być w sam raz, a cycki jej się trochę powiększą. :D :p

Gość Nabuzowany Androgen
no trochę tak, ale we wszystkim trzeba mieć umiar. Za dużo grubości wygląda niefajnie :-)

Za dużo grubości to też pojęcie względne. ;)

Gość anettex22
mam 168cm i ważę przy tym 56kg w sam raz jak dla mnie, przytyć nie chcę i tak mam 95cm w tyłku i wystarczy może jest tu jakaś dziewczyna po operacji biustu???albo facet który dotykał sztucznych piersi?? jakie one są w dotyku?

Gość anettex22
ja bym nawet ich nie ruszała, bo mi sie balony nie podobają, ale wciąż słyszę od facetow komentarze, że mam małe cycki:/

Gość Nabuzowany Androgen
Ja miałem z takimi do czynienia. Nie są jak dla mnie fajne, wyglądają jak piłki a jak kobieta się kładzie to one nadal sterczą... dla mnie to wygląda bardzo nieciekawie.

Już miałam napisać coś niemiłego, ale się powstrzymam. :p Nie rób sobie operacji, bo to głupota. :o Uprawiasz seks? Masz chłopaka? Niech masuje cycki regularnie. :p

Jak uslyszysz od tego jedynego, ze masz male, to bedziesz miala powod do zastanowienia sie... ale nie nad operacja, tylko nad zmiana partnera, bo kochajacy zaakceptuje i bedzie sie nimi chetnie bawil

Gość anettex22
faceta na razie brak, a nawet jakby się pojawił to mam jakieś uprzedzenie co do pokazywania biustu, przez mojego eks który nabawił mnie kompleksow niech by one były małe, ale chociaż równe!

Ale co ma zaakceptować? :D Przecież to są normalne, wcale nie takie małe cycki. :D

Tym razem ujdzie Ci to płazem. :classic_cool:

Gość Aleks aro
Z tej perspektywy są ok ale pokaż je jeszcze z kilku innych profilów, na leżąco, jak zwisają i z boku to ocenimy.

Gość Ala w góralskich skarpetach
Perw długo jeszcze będziesz strzelać? :classic_cool:

A tzo? Zazdrościsz? :classic_cool:

Gość Ala w góralskich skarpetach
Bardzo bo ja nie mogę 😭