Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o mnie

prawda o mnie

Polecane posty

Gość prawda o mnie

Mam 23 lata. Każdy ma mnie w dupie i dla nikogo nic nie znaczę. Kocham się do dziś w pewnej starszej kobiecie której nawet nie pocałowałem w usta. Chorej psychicznie nawiasem mówiąc. Kiedy zaczęliśmy się spotykać i było w miarę ok kazała mi wypier i się nigdy nie odezwała nie odebrała tel... Miałem dość dobrą pracę ale zrezygnowałem w tym miesiącu bo nie miałem czasu nawet siąść. Ledwie zmęczyłem licencjat który kochałem... Interesował mnie przedmiot od dziecka a przez studia odechciało mi się wszystkiego. Na rodzinę nigdy nie mogłem liczyć szkoda gadać... może tylko ze zawsze mazyla mi się medycyna. Chciałem jakiś kredyt czy coś ... Na brata długi wyłożyli 160 tyś... a mi na edukacje zawsze ech..... Myślałem że mam matke przybrana. Nie gada ze mną od roku bo meczę ją wracaniem do tej nauczycielki. Zadręczam problemami......... Przez przypadek spotkałem kilka lat temu kobietę 2 razy starszą od siebie. Bardzo fajną. Jedyna kobieta która całowałem tak naprawdę :) Kochanka, przyjaciółka i trochę matka. Kupowałem jej multum rzeczy a teraz gdy potrzebuje pomocy bo nie wiem co chce studiować robić w życiu cisza....... Nikt mnie nie chce i nikt nigdy nie chciał.... Zapomniałem powiedzieć że ideałem zdrowia to też nie jestem. Wiem że nikt nie odpisze na ten temat bo po uj..... Jednym słowem kurewskie to życie jest............ i tak mogło być gorzej.......... tylko ile brakuje mi do tego dna....

Gość bądź dobrej mysli...........
jeszcze ułożysz sobie zycie....jeszcze wiele przed Toba:)