Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegrałem życie...

Polecane posty

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Gość serce.........
❤️

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość zero na koncie
ja też przegrałam i sie z tym nie obnosze jak wy, egoiści :O

dlaczego egoiści? cierpimy w samotności, w czeluściach jakiegos dziwnego topiku :( jesteśmy empatyczni bo nie zatruwamy życia innym :(

Gość serce.........
wódka i prostytutki to wygrywanie życia :classic_cool:

wódkę i prostytutki jakoś jeszcze zrozumiem, ale skąd tam smieci??

Gość zero na koncie
egoiści, bo ja też cierpię i wiele innych osób a wy tylko o sobie napierdalacie :O chcę umrzeć, czy ktoś jeszcze?

zostanę starą panną bo jestem nierozrywkowa, nudna i mocno aspołeczna i tyle :(

Gość zero na koncie
"wódkę i prostytutki jakoś jeszcze zrozumiem, ale skąd tam smieci??" może po to żeby zarobić na tą wódkę i prostytutki wybierając puszki ze śmieci?

Gość Też przegrałam to życie
:( Z tego samego powodu co Proxy

''może po to żeby zarobić na tą wódkę i prostytutki wybierając puszki ze śmieci?'' :( kiepsko by było- z takiego zbieractwa to może ze cztery dziwki na rok? i z 10 flach :( ale zawsze coś...

Gość zero na koncie
niedziel weź nie zamulaj, prawiczku jeden

Gość Steella
ten ostatni niedziel obserwuję Twoją gehennę tu na kafe już od jakiegoś czasu i chyba koorwa napiszę o Tobie w koncu jakąś powieść dramatyczną

o niedziel możesz byc sławny... widzisz jakie masz szczęście? :(

Gość msulncsfgh
dzieciaki nie miałczcie tylko bierzcie sie za swoje życie. z kazdego dołka można wyjść.. Proxy to nie tragedia ze jesteś mało rozrywkowa. Niedziel podnieś się z tych śmieci nie warto Życie jest piękne ale jest bardzo niezrozumiałe i jest mniej tych złych chwil niż dobrych ale dla tych dobrych warto się podnieść i żyć Więc wasze zdrowie dzieciaki i jutro będzie lepiej, bo po każdej burzy kiedyś wychodzi słońce

Gość zero na koncie
msulncsfgh --> dlaczego mi nic nie doradziłeś, nie mam kasy, nie mam mieszkania i rodziny, nic tylko umrzeć