Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęsliwa z wyboru ...

Czy to jest MIŁOŚĆ?!

Polecane posty

jestem młodą dość atrakcyjną dziewczyną, nie brakuje mi zainteresowania facetów, w dodatku oni są często nawet ułożeni...przystojni...czasami ostatnio zdarza mi się, że faceci z przeszłości dają o sobie znać tzn. tacy co mi się podobali i ja im ale np. byli nieśmiali albo zajęci a teraz są wolni... W kazdym razie mam jakąs blokadę...każdego odrzucam...a jak jużz jednym zaczęłam się spotykać i myślałam że to będzie coś z tego...to po miesiacu go rzuciłam, a po dwóch patrzyłam na jego foty z obrzydzeniem i nawet nie chciało mi sie odpisywać na smsy ( wczesniej mi sie bardzo podobał) i za każdym razem czuję ,że to nie ten nie ten...a co najgorsze wydaje mi sie,że TEN to był mój EX :( bardzo go kochałam i chyba nadal kocham...jak myślicie? nigdy już nie uda mi sie zakochać w innym? jakoś nie wyobrażam sobie przyszłości...

Co więcej, myslę o moim Ex jakby to był niewiadomo kto, ale jak obejrzałam jego fotki to widzę- zwykły chłopak, moje koleżanki nawet sie nim nie zachwycały, a ja mysle o nim przez pół dnia...przed zaśnieciem przed obudzeniem :(

Gość eee tam ee tam e tam
wychodzi na to, że go kochasz... no cóż. twój cyrk, twoje małpy.

zanim go poznałam to bym innego chciała, a teraz żeby mi ktoś zesłał najprzystojniejszego faceta na świecie to bym nie zamieniła za tamtego :( co gorsza szykuje mi sie randka z nieznajomym poprzez znajomego i ja sobie wyobrażam że to może bedzie mój ex :( innego nawet nie dopuszczam do mysli :(