Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczkadziwaczka

facet manipuluje

Polecane posty

Gość kaczkadziwaczka

Hej! Poradźcie! Mój były zachorował na schizofrenię, Zanim to się stało, rzucił mnie, ale jeszcze długo po tym uprawialiśmy seks- na co się zgadzałam bo byłam w nim strasznie zakochana, a on to umiejętnie wykorzystywał, manipulował mną, ta odrobina bliskości była dla mnie skarbem. Czułam też że nie jest sobą i nie chciałam go zostawić. Teraz on twierdzi że nic nie pamięta. Zaczęliśmy znów się spotykać, on inicjował spotkania, ale po tym jak poszliśmy do łózka... znów, czuję że on zaczyna grać w tę swoją grę, on jest w centrum a moje uczucia idą na bok...:( on dąży do tego bym spotykała się z nim i sypiała, bez żadnych z jego strony deklaracji, ryzykować? liczyć na to że się coś zmieni? bardzo go kocham...

Gość kaczkadziwaczka
hej dzieki a to rada dla mnie? mam 23 lata

Tak, daruj sobie całkowicie. Zbyt dobrze znam tę chorobe, a raczej ludzi chorych. I na to się nie "zarchorowywuje" - to siedzi w człowieku i po prostu w pewnym wieku nieoczekiwanie się uruchamia.

albo Cie wykorzystuje wkręcając chorobę, bo tak wygodnie... Po prostu zostaw to bez wnikania w sytuację, która sama w sobie jest beznadziejna. Jestem w Twoim wieku i nie zastanawiałabym się ani chwili. Byłam w podobnej sytuacji, chłopak popieprzony po całości, zostawiłam z dnia na dzień, chociaż bolało,wiedziałam, że mi przejdzie. I przeszło. A chłopak tłucze sie z laskami i katuje inne. Ale nie mnie.

Gość kaczkadziwaczka
dziękuję, jestem zdesperowana, bo ... jestem zdolną, ładna, młodą kobietą, juz miałam z jego powodu sporo nerwów, nie zasługuje na takie traktowanie, kocham go ale ile człowiek może z siebie dawać?

Gość kaczkadziwaczka
on cierpi na psychozy od ponad półr roku, ale czytałam ze to się rozwija dłużej, brak odpowiedzialności, bujanie w obłokach, niby nigdy nic złego nie robi, ale ma w sobie tyle uroku który pomaga mu w zyciu, teraz po epizodzie psychotycznym, kiedy bierze te leki na schizofrenię, trochę tego uroku stracił, jestem jedyna osoba którą go nie zostawiła, która go słucha...

Gość kaczkadziwaczka
dzięki bella!:)

Gość kaczkadziwaczka
dodam ze jesteśmy ze sobą już 7 lat

Gość gość
Żle ulokowane uczucia to nie wrózy nic dobrego a tym bardziej jak ktoś jest chory umysłowo. Polecam zakończyć ten zwiazek a jak się ustrzec pzred manipulacja? nic prostrzego. skorzystaj z oferty szkolenia( mi go poleciła moja siostra bo mój chłopak doprowadzał mnie do nerwicy manipulacjami) http://julamedia.pl/produkt/techniki-wywierania-wplywu/ To była z jej strony najlepsza porada w zyciu. Sto razy jej dziekowalam ze mi podsuneła to szkolenie a ona się tylko niewinnie usmiecha. ;)

Gość gość
Nie wiem czy jesteś bardziej głupia czy bardziej naiwna? Ale rozwalasz sobie życie na własne życzenie.