Gość oohoo Napisano Wrzesień 10, 2011 Witajcie. Jestem świeżo po imprezie osiemnastkowej mojego chłopaka i cóż... wypiłam trochę. Mam 17 lat. Przyznam, że do alkoholu mnie jakoś szczególnie nie ciągnie i nie piję praktycznie wcale. Przed imprezą pokłóciłam się z mamą i potrzebowałam jakiegoś rozluźnienia no i masz baba placek. Nie upiłam się, ale naprawdę było mi wesoło. Po powrocie do domu oberwało mi się. Nie wiem jak z nią porozmawiać, uświadomić, że to była jednorazowa sytuacja, kiedy w ogóle poczułam alkohol. Bardzo ją kocham, ale nie jestem dobra w takich dyskusjach, bardzo łatwo się denerwuję i mówię zbyt ostrym tonem. Wspomnę jeszcze, że jakieś 2 lata temu, kiedy przechodziłam bunt młodzieńczy piłam więcej i ona o tym wie. Z moim chłopakiem jesteśmy krótko razem, mama traktowała to jako test, czy będzie wszystko w porządku, a teraz "strasznie się zawiodła" i więcej nie chce mnie puścić na imprezy z nim... Pomóżcie proszę. Jak mogę z nią porozmawiać by to załagodzić? Jakieś argumenty broniące moją sytuację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach