Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama32

nowy lokator

Polecane posty

Gość mama32

niedawno urodziłam dziecko dziewczynke mamy już 10 letnią córke i 2 lata temu przeprowadziliśmy sie do własnego kąta 24m2 i właśnie problem w tym że niewiem gdzie ma mieszkać najmłodsza

Gość o co ty właściwie pytasz
? Dzieci a zwłaszcza malutkie dzieci mieszkają z matką chyba, tak czy nie?

Gość mama32
nie 24m2 tylko 240m2 kupiliśmy dom i niewiem od której strony będzie najlepszy pokój

Gość o co ty właściwie pytasz
i takimi pierdołami zawracasz ludziom głowę?A skąd u licha mamy wiedzieć jaki masz rozkład tej rezydencji?

Gość rgrdtgdfgdx
może pokój na tym samym piętrze, ale niezbyt blisko Waszej sypialni gdzie pewnie jest łóżeczko, by płacz niemowlaka nie budził starszej córki w nocy

Gość ksiądz dobrodziej
idż sie ruchaj i rozmnażaj dalej na chwałę polski ludowej

Gość amandamanda
o co wam ludzie chodzi ma duży dom ok. jej sprawa przynajmniej sie w zyciu czegoś dorobiła a nie taj jak połowa naszego kraju mieszka w klitkach w bloku a akórat od ktorej strony dziecko ma pokój jest bardzo ważne najlepiej jakby pól wschodu i małe pytanko 240m2 w całum domu czy na jednym piętrze

Gość mama32
na jednym pietrze a mamy 3 piętra ale jednego nie urzytkujemy i amandamanda ma recje mam 32 lata jestem matką kobietą społnioną prowadzoncą dużą firme dobrym człowiekiem i prawoządnym obywatelem i niezawracam ludzom głowy takimi pytaniami tylko komfort mojego dziecka jest dla mnie ważny i nieprzecze ze nam sie z mężem źle powodzi bo nie mamy 2 duże firmy i tyle dzieci ile chcemy mieszkamy w woj.lubuskim w małym pałacyku i nic nikomu do tego jet mnie na dom 3 pietrowy stać mam 4 garaże 3 samochody kochającego meża i jestem szczęśliwa i jestem w stanie to utzrymać mamy około 150tyś. złoty dochody miesięcznie i co z tego żyje jak każdy płace podatki opłacam gosposie sprzataczke i nianie więc niemówcie że jestem stuknietom bogaczką bo po obłaceniu wszystkiego zostaje nam 100tyś