Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhghhhhhh

czy informatycy faktycznie w polsce tyle zarabiaja czy to kolejna sciema jakich

Polecane posty

Gość hhghhhhhh

Wiele w naszym kraju? Bo kumpla mamili cale studia że bedzie mial kokosy. Byl najlepszy na roku i skonczyl we wrocku w jakims hp za 2500 na reke. Moja siora jako nauczyciel plastyki w szkole podstawowej wiecej zarabia. I to bez jakiegos stazu.

inormatyk to bardzo szerokie pojęcie...specjalista od baz danych zrabia trochę (zależy w jakiej firmie) a u mnie przychodzi szybki P., połącza kabaelki i zarabia gówno...

Gość tvims
Zależy gdzie pracuje i na jakim stanowisku, oczywiście, że może tyle zarabiać, co w tym dziwnego?

Gość informa tyczka
4600 netto, 3miasto, 2,5 roku pracy w zawodzie. Plus zlecenia. Więc zależy, co się umie - też byłam najlepsza na roku, ale to dało mi tylko tyle, że łatwiej było pierwszą pracę w branży znaleźć.

Gość avp2
Moja starsza jest dyrektorem przedszkola i razem z dodatkami ma 7500 na reke wiec nie wiem jak mozna się podniecac kwotami rzedu 4-5 kafli.

Gość dsdsdsdasasasas
jak kradną to zarabiają. Jak taki informatyk za byle goowno zyczy sobie 500 zl, to nie dziwne ze ma 7 tysiakow na meisiac. Po prostu cwaniakują, kradną, za byle co biorą krocie, to mają.

Gość informa tyczka
dsdsdsdasasasas -> niezmiernie mi przykro, że obracasz się wśród złodziei (a może sam nim jesteś i zachodzi zjawisko projekcji :P ), ale nikt u mnie w firmie nie kradnie. Zarabiam uczciwie i wcale ceny nie są szalone. Liczy się wydajność i pomysłowość. avp2 -> a kto się podnieca? Chyba Ty, Twoją starszą (skoro własnym dorobkiem pochwalić się nie możesz - żal.pl ).

Gość z ciebie taka informatyczka
Jak z mojej dupy gilotyna do blachy.

Gość ale wy tu kompleksy leczycie
a bronił wam ktoś cymbały iść na wydział informatyki na jakiejś polibudzie "NIE" kurwa nikt nie bronił stulcie ryje ,żal.pl pewnie co poniektórzy mieli mierniaki z matmy a przed reformą brali co najwyżej WOS na pisemny i ustny:P a jak wam źle to się dokształćcie, pewnie mało kto ma z was maturę

Gość goście od help desku mało
mają w pl a za granicą całkiem ładnie to wygląda