Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _ejOna_

płakać czy cieszyć sie?

Polecane posty

Gość _ejOna_

Chciałabym prosić was o rade bo nie mam z kim porozmawiać.Poznaliśmy sie przez internet rozmawialiśmy ze sobą ok 2 miesiące i postanowilismy się poznać.Na pierwszej randce oczarował mnie , spędzalismy razem kazda chwile , poznał moja rodzine ja jego,wszystko tak szybko potoczyło sie.Był czarujący mówił ze mnie kocha ze całe zycie czekał na mnie.Musiał wrocic do pracy do Holandii,powiedział ze jak przetrwamy w związku na odległośc wszystko sie ułozy i warto czekac.przez miesiąc ciągle klocilismy sie i godzilismy bo on stawiał coraz większą poprzeczke .ze jak wroci to wezmiemy slub zamieszkamy razem.Pewnego dnia napisał mi wiadomośc ze jestem mloda i powinnam znajsc sobie innego i mam o nim zapomniec bo on nie da rady tak sie ciągle kłocic.Napisałam do niego zeby dal nam ostatnią szanse ze wszystko wroci do normy napisal zebym nigdy wiecej do niego nie pisala.Nie odezwalam sie juz więcej milczy od 5 dni.Spędziłam z nim naprawde wspaniale chwile , zauroczyłam sie w nim bo tak pięknie mówił i to były puste słowa? po co mówił ze cale zycie czekał na mnie jak teraz nie odzywa sie?

Gość fgdffgfgghhggh
chcial cie przeleciec i tyle

Facet z jakiegoś powodu miał duże parcie na poważny związek i ślub, w sumie zachował się fair, może sam zobaczył, że za dużo oczekuje?

Gość hgfgfggfgsdasas
watpie ze mial parcie. chcial ją tylko zmylic, zeby wykorzystac, typowe.

Skąd wiesz? Z zasady są lepsze sposoby :) Chyba za dużo zachodu jak dla paru numerków ;)

Gość hfghjd
wspolczuje, ja tez znam takiego co pieknie mowil :(