Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fagliszka

co czuje kobieta ktora poronila w 3 tyg ciazy?

Polecane posty

Gość fagliszka

mam znajoma 42 lata,okazalo sie ze jest w ciazy w 3 tyg i usunela ciaze,to juz od 2 tydoni prawie,ale ona caly czas mowi ze jest zmeczona i oslabiona,i ze inni na okolo maja robic wszystko za nia w domu bo ona nie moze,nawet jej corka specjlanie do niej przyjechala zeby jej sluzyc,zastanawiam sie czy mozna az tak zle sie czuc tracac dziecko w 3 tyg ciazy? czasami mam wrazenie ze ona udaje hehe ale nie wiem ,nie mam pojecia o tym dlatego pytam :)

to poroniła czy usunęła? W 3tyg to raczej jeszcze test by nie wyszedł. Ja straciłam ciążę w 12tc, miałam łyżeczkowanie i fizycznie czułam się bardzo dobrze

Gość fagliszka
tzn usunela ,ale chyba brala jakis srodek zeby poronic :) test jej wyszedl pozytywny

Gość cyki cyki
W 3 tygodniu? ... bardzo dziwne .A jaki test jej wyszedł pozytywny?

Gość a skad TY o tym wiesz
:O

Gość fagliszka
tak mi powiedziala,rozmawialam z nia przez tel tydzien temu ,wtedy mowila ze sie zle czula to zrobila test i wyszedl pozytywny,poszla do lekarki to ta powiedziala jej ze jest w 3 tyg ciazy i znajoma usunela ciaze bo nie chce miec wiecej dzieci bo ma 5,nie wiem jaki test ale tu w danii sprzedawaja prawie tylko jeden rodzaj ...

Gość fagliszka
do cycki cycki test domowy

Gość cyki cyki
No nie wiem, dla mnie to i tak dziwne, żeby JUZ w 3-cim tygodniu wiedzieć o ciąży i to z testu domowego, a nie z laboratorium. Tylko pytanie: w 30cim tygodniu od czego? A co czuje kobieta? To jej samej zapytaj, może akurat ulgę, skoro nie chciała więcej dzieci.

Gość nie przesadzajcieee
chyba w 3im od poczecia a nie od @, bez jaj, tak wczesnie sie nie wykryje ciazy! chyba ze po jakies sztucznej inseminacji moze cos tam wyjdzie z krwi

Gość fagliszka
pisalam wyzej ze ona mowi ze sie zle czuje i nic nie moze robic,dlatego Was pytam bo mnie to dziwi,z tego co wiem to kobieta nawet moze czuc to co przy okresie jesli poroni tak wczesna ciaze,i jak pisalam wyzej czuje ze ta moja znajoma udaje :) jej maz robi za niej w domu i corka specjalnie do niej przyjechala zeby o nia zadbac :/ takjakby wyszla z wielkiej operacji hmmm

Gość test mozna zrobicpo 11
dniach od zaplodnienie...poczytac radze dobrze mamy 21 wiek

Gość no to widocznie
tak zle sie czuje. A co ciebie to obchodzi? Pomagasz jej? Nie, wiec daj spokoj z wtykaniem nosa w nie swoje sprawy. Kolezanka powiedziala ci cos w zaufaniu a ty trabisz o tym na ogolnodostepnym forum internetowym :O Wstydz sie babo!