Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknaibogata

mój mąż chce kupić auto -problem

Polecane posty

Gość pieknaibogata

witam. oboje z mężem zarabiamy całkiem nieźle,obecnie on ma 10-letniego volkswagena a ja 13-letnią micrę. moje auto służy mi tylko w celu dojazdu do pracy i na zakupy,na wszelkie weekendowe i inne wyjazdy jeździmy autem męża. no i tu pojawia się problem-mój mąż chce kupić nowe.i nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to jakie auto chce kupić. wczoraj pytam go o tę kwestię a on do mnie,że lepiej kupić tani model ale nowy niż super model ale używany i ma zamiar kupić ładę priorę :o jak go od tego odwieść,przecież jeździć ładą to wstyd :o

Gość PIEKNA I BOGATA ALE
MÓZGU BRAK:o

Gość fara88
ALE WIOCHA WSPÓŁCZUJE TWOJEMU FACETOWI ŻONY

Gość gość
Mysle ze powinnas podsunąc mu tez taką aplikacje, która na pewno bedzie dużym ułatwieniem jesli chodzi własnie o zakup auta https://autosnip.pl Na pewno spokojnie mogę własnie polecic. U nas sprawdziła sie ta aplikacja rewelacyjnie.

Gość gość
Ja uważam, że skoro to ma byc auto dla niego to nie powinnaś wkraczac w kwestię jakie ono będzie. On chce taki samochód, bo ma rację, że lepiej nowe niż stare nie wiadomo z jakim przebiegiem które będzie skarbonką bez dna. Nie moge jednak pojąć, że aż tak wazna jest dla ciebie kwestia tego co inni powiedzą? Chcesz się lansować mężem i jego samochodem?

Gość gość
Temat sprzed niemal 4 lat... poza tym widziałaś tą Ładę?:classic_cool: Nie dziwię się autorce:O

Gość gość
i niech da na dach ruska flage ,oszalam twoj maz!!! nie zgodz sie wstyd takim czyms jezdzic;

Gość gość
Co to w ogóle za auto? Jak tanie, to skody chyba nie są takie drogie, a jest to przynajmniej w miarę sensowne auto.

Gość gość
brzydkie jak breżniew :D żiguli to nawet bym jeździł ale to??? :O