Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ina437487

poprawa matury

Polecane posty

Gość ina437487

zdawalam mature 2lata temu, chce zlozyc podanie o poprawe matury z jez. ang z poziomu rozszerzonego, klopot w tym, ze nie wiem jak to podanie ma wygladac? czy jest jakis szablon do wypelnienia czy po prostu pisze to jako list formalny np? szukalam w necie, ale wlasnie nie moge nic znalezc, jesli ktoras z was ubiegala sie no to, prosze napiszcie mi jak to wyglada badz bylabym wielce wdzieczna za link z przykladowym szablonem

Gość ina437487
bylam juz, wicedyrektorka powiedziala mi, ze mam jej przyniesc podanie, zebym sobie wydrukowala, myslalam, ze znajde bez problemu, ale nic nie ma

No to jakas z pizdy ta dyrektorka. Na bank nie trzeba podań. Ja w tym roku zdawałam ponownie biologie i wypełniałam jedynie deklaracje. Wielu moich znajomych, z roznych szkol takze zdawalo ponownie badz pierwszy raz jakis przedmiot i kazdy wypełniał jedynie deklaracje.

Gość ina437487
jaka glupia, ok dzieki, a jak wygladala ta deklaracja?sama ja pisalas?

Gość ina437487
chyba ze teraz cos sie zmienilo, bylam w sekretariacie to mi kazaly isc do niej, a ona, zebym sobie wydrukowala, matko...no nic dzieki

Raczej nic sie nie zmieniło, jestem na bierząco z takimi nowinami i nic mi się o uszy nie obiło. No ale nie dam sobie ręki uciąc, w takim razie idź tam jeszcze raz i spytaj jak ma wyglądać takie podanie. ;)