Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głuptotek

co robi się na osiemnastce??

Polecane posty

Gość głuptotek

hej, nie mieliscie moze do czynienia z czyms takim ze na osiemnastce daje sie solenizantowi w butelce takiej jak dla małego dzidziusia np mleko do wypicia i tam pieprz wsypany i taki tam miksturki?? ;p;p bo chcialabym bratu to zrobic dzisiaj ale nie chce zeby rzygal jak kot potem! help! :)

Gość fiululek
nie spotkalam sie. Na osiemnastce to woda sie leje i pasy daje

Gość kwartnik
po szampanie poczuje się zdecydowanie lepiej :)

Gość juhyvcc
co wy gadacie! na 18-tce gra sie w "sloneczko"

Gość kwartnik
nie zapomnij nożyczki naszykować aby odciąć pępowinę :)

Gość nieokiełznany fan celulitu
eee tam nic ciekawego pierwsze lody, pierwszy stosunki , trawka woda ew. dopalacz jaki ogolnie nuda grzeczna impra

Gość głuptotek
"nie zapomnij nożyczki naszykować aby odciąć pępowinę" ?? co co? :) i że woda się leje to tez nie wiem o co chodzi ;/ a chcialabym zeby ona niezapomniana byla dla niego i tak z zaskoczenia bo on nic nie wie :) wulgarne komentarze mnie nie ruszaja :)

Gość głuptotek
aaaaa... "wÓda" ! :D sorry ;)

Gość kwartnik
a do butelki ze smoczkiem to możesz nalać trochę wódki i dosypać pieprzu ale minimalnie

Gość skórkaodbanana
przede wszystkim się chleje :classic_cool: i to wszytsko co popadnie wódka, piwo, wino itd :P "Wzruszyła mnie twoja historia" przedstawiła dokładnie tak jak było na mojej 18 i 18 moich kol. -ostre chlanie -rzyganie -całowanie z kim popdanie :D no i tanczenie bez butów takze :classic_cool:

Gość kwartnik
zabawa w klapsy wiesz na czym polega ?

Gość kwartnik
a dziewczyny w samych sukienkach tańczą na stole kankana :)

Gość głuptotek
kwartnik wiem wiem, tylko cholera ja juz widzialam takie akcje to na niekotrych ludzie byli juz tak wypici ze po nerkach lali ;/ ale to na bank bedzie, bez dwoch zdan:) ech, myslalam ze o tej butelce to ktos slyszal ;)

Gość głuptotek
czy te butelki beda dziewczynom no... tam wsadzali?

Gość skórkaodbanana
najlepsze jest że zasypiasz w wc pod kiblem a budzisz się w innym miejscu np. na kanapie ze wszystkimi w kupie :classic_cool: chodzi tylko o spanie jakbyco

Gość głuptotek
hmm, w październiku koncze 20 ale takich akcji nie mialam ;p wg mnie schlac sie do nieprzytomnosci czy rzygac po tym to przypal jakich malo :O

Gość kwartnik
pamiętaj, nie rób żadnej wsi lub jakiś mieszanek bo na takiej imprezie nie wolno mieszać wódki z winem a co dopiero wódka z mlekiem i pieprzem, ugotujesz ludzi przed północą i będzie źle , więc piwo z wódką można mieszać ale wino z wódką absolutnie nie do tej butelki nalej wódki i będzie wesoło :)

Gość taaaa
wosk się leje przez klucz i topi marzannę :)

Gość kwartnik
i jeszcze jedno, przypilnuj palących papierosy aby na balkonie palili bo wiesz, szkoda spalić dywan i jeszcze jedno popiół z papierosa wrzucony odruchowo do kieliszka z wódką i ktoś się pomyli i wypije to jest załatwiony !

Gość głuptotek
a sex bo ja zamierzam stracic dziewictwo na osiemnastce to jak to sie robi?

Gość głuptotek
nayarana- może, moze.. :P kwartnik, hmm to ciekawe, nie wiedziałam o tym mieszaniu.. tzn generalnie myslalam ze W OGOLE nie nalezy mieszac alkoholi ze soba.. zreszta ja to i tak do picia to taka jetem ze hej :P a papierosy ok, zreszta to bedzie w remizie i to niedawno odremontowanej, bardzo fajnie tam jest i ładnie, trzeba faktycznie powiedziec na poczatku zeby palili na zewnatrz

Gość kwartnik
współczuję komendantowi OSP :)

Gość głuptotek
będzie coolturalnie;) nayarana, wiesz co, ja na jednym sylwestrze tez pomieszałam ale piwo+wino a potem o północy wiadomo, szampan :D ale była śruba jak nigdy :D:P

Gość kwartnik
a zabawę w klapsa możecie urządzić , polega to na tym aby solenizant (ka) wypiął kuper i oparł się o krzesło nie widząc kto z tyłu podchodzi i ręką daje klapsa , jeżeli solenizant odgadnie KTO był tak brutalny to klepiący musi wypić karniaka :)

hah :D ja w sylwka przespałam północ :P juz o 23 zgon az do 1.30...potem sie ocknełam i to bylo bardzo niemiłe uczucie. Takie imprezy w pakiecie z rzyganiem (:O) zdarzyły mi się tylko 2 razy :) reszta imprez coolturka :classic_cool: