Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marekzpolski

Czy kobiety potrafia kochać?

Polecane posty

Gość marekzpolski

Czy kobiety potrafia tak naprawde kochać. Naturalnie chodzi mi o miłośc do mężczyzn bo nie ulega dla mnie żadnej wątpliwości, że np. kobiety jako matki bardzo kochaja swoje dzieci. Mam jednak wrażenie, że zdecydowana większośc kobiet tak naprawde potrafi kochac tylko swoje dzieci a w stosunku do mężczyzn potrafia tylko brać i cynicznie ich wykorzystywac. Może jestem trochę za ostry ale chyba jest cos na rzeczy?

Gość Mruffka Zet
Potrafia bardzo mocno kochac:( wiem cos o tym bo wczoraj chlopak zostawil mnie po ponad 2,5 roku bez wlasciwie przyczyny. Czy mezczyzni p otrafia kochac?

Gość michałkochagosię
Faceci potrafią kochać, oj potrafią. Tylko zwykle bywa tak, że ci potrafiący trafiają na tych niepotrafiących.

Gość Dawid z Getta
Jasne kórva. Wam nie da sie dogodzic. Spontaniczne prezenty, romantyczne wieczory, poświęcanie wam czasu i dalej mało. Dalej będzieta szukały nowego frajera który nie będzie lepszy ale po prostu będzie nowy. Zadusze was

Ktoś, kto zadaje takie pytanie nie może być fajnym facetem, inteligentnym człowiekiem.

Gość Dawid z Getta
Może skórvysynu, po prostu został wykorzystany.

Gość nie potrafimy
wciaz kusi nas nowe.inne.nieodgadnione

Gość Dawid z Getta
dkaczego ?

Gość nie potrafimy
mozemy przyzwyczaic sie.jestesmy zonami matkami.ale ciagle siedza w nas lwice polujace.dlaczego?sama zadaje sobie to pytanie.moze szukamy innej milosci wierzac ze tym razem bedzie ostatnia

No jak został wykorzystany, to przez jedną kobietę którą sam sobie wybrał a nie całą płeć. Gwałcę niemowlaki, czy ty też? No własnie.

Gość Dawid z Getta
Nie rozumiem co do mnie piszesz. Albo jestem zbyt pijany albo za malo inteligentny. Zadna z wersji mi nie ubliży więc możesz jeszcze zweryfikować swoją wypowiedź Brovar

Gość nie potrafimy
mamu wszystko i jakis czas zaspakajacie wszystkie istotne potrzeby.potem wszystko powszedniej i nie ma juz milosci zaru.jest przywiazanie.przyjazn.dzieci.a my albo godzimy sie na to.albo znow rozpoczynamy polowanie.

Gość potrafią jasne, że tak
Kobiety potrafią i faceci potrafią. Ale zdecydowanie nie wszyscy. Może to kwestia charakteru, osobowości. Nie wiem. Ja długo szukałam faceta, który pokochał. Mój facet długo szukał kogoś kto pokocha jego. Ale jakby to było takie proste to pytanie, czy któreś z nas tak bardzo doceniłoby tą miłość...

Dobra david. Kobity to ludzie takie jak my. Są wśród nich chamy, oszuści i kłamcy tak jak wśród facetów. Różnica jest taka, że kobity są poprawne politycznie i do końca nie wiadomo, czy jest dobrze czy źle.

Gość Dawid z Getta
No z tym to się z Tobą zgodze i nawet flaszke postawie