Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimnazjumi

Facet po gimnazjum

Polecane posty

Gość gimnazjumi

Mój brat nie zdał drugi raz w liceum i postanowił zakończyć edukację na wykształceniu gimnazjalnym. Czy mogłybyście być z facetem, który skończył tylko gimnazjum? Dodam, że do roboty się nie garnie.

Gość szz
gdybym poznała go i odrazu wiedziala ze ma tylko gimnazjum skonczone, nie zakochalabym sie w nim, a wręcz z góry bym uznała go za lenia/przygłupa/darmozjada. Gdybym po fakcie sie o tym dowiedziała to albo bym zerwała albo dała mu ultimatum - skonczyc chociaz zawodówke. Moze dla młodszych osob to nie ma znaczenia, ale ja mam teraz 20 lat i mysle juz o życiu rowniez z tej ekonomicznej strony, a facet po gimnazjum raczej nie znajdzie dobrej pracy (zwlaszcza ze twoj brat sie do niej nie garnie) i nie bedzie zdolny utrzymac rodziny. Żyłby na cudzy rachunek

Kiedyś z takim byłam przez około miesiąc :D. Kiedy zobaczyłam, że motywacji ma zero, a gdy widzi, że ktoś go akceptuje takim jakim jest to jeszcze mniej, grzecznie podziękowałam. Musiałabym być idiotką, żeby dobrowolnie brać takiego na swoje utrzymanie.

Gość jestem stary więc nie wiem
to te egzaminy do liceum tak ciężko zdać :classic_cool: ??? podobno to każdy zdaje?

Hehehe. Przecież oceny o niczym nie świadczą? A może jednak? hahaha. Najlepsi są ci, co mówią "zarobię fortunę na budowie". Teraz w Hiszpanii takich pełno, co po 16 r. życia poszli na budowy. Tam nie ma lekko, zimą zastój a budować nie będzie się w nieskonczość.