Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc.0

czy moge coś z tym zrobić???

Polecane posty

Gość gosc.0

Hej mam jedną poprawke na pierwszym roku studiów ale to nie o to chodzi bo tym akurat się nie przejelam... chodzi o wykladowce u ktorego mam tą poprawke! Pierwsze zaliczenie mielismy miec 15,07,2011r na ostatnich zajęciach ktore odbyly się 19,06,2011r szanowny Pan poinformowal nas że przeklada na inny termin a mianowicie 24,06,2011 ;/ Po dlugim oczekiwaniu na wyniki wkońcu je otrzymaliśmy mailem, w ktorym napisal że poinformuje nas o poprawce.... (70 osob oblalo;/ to był szok!!!!) przecież to nie jest normalne by tyle osob nie umialo;/. Mamy juz wrzesień a wiadomości od niego żadnej..... Jestem starostą grupy więc postanowilam zadzwonić do dziekanatu by dowiedzieć się czy może oni coś wiedzą na temat poprawki.... po rozmowie z Panią dowiedzialam się że poprawke najprawdopodobniej będziemy mieć po 20 października, bo Pan profesor nie chce tracić czasu we wrześniu;/ Szlak mnie trafil;/ przecież w październiku rozpoczyna się nowy rok akademicki a my poprostu zostajemy na lodzie;/ Przepraszam że się tak rozpisalam poprostu chcialabym coś z tym zrobić a za bardzo nie wiem co... jeśli ktoś mial podobną sytuacje proszę o porade. Pozdrawiam.

Gość nie wiem co zrobić ale
powiem tak. Olewaliście wykładowcę, jego przedmiot i naukę - to teraz on olewa was i wasze poprawki!

Gość gosc.0
NIkt go nie olewal.. Czy my nie mamy zadnych praw?!