bamboszki 30 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Kiedyś byłem i pamiętam babę jage na miotle do ściany doczepiona i bardzo wiało. Miałam taką lampkę fajna babe jage, włączało się to grała melodyjkę ujeżdżała miotle i rechotała złowieszczo i oczy się jej jarzyły wow Edytowano 3 godziny temu przez bamboszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Piekła też nie ma i jest kosmos oraz protoplaści Ale i tak jest dobrze , bo zasadniczo to ja nie ufam nikomu, a Ty dużo wiesz o wiele za dużo Kosmos i kosmici I stworek z melmak O wiele za dużo żeby mnie nie zamknęli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Onaaaa napisał: Tego czy Mare ciężko poderwać to ja nie wiem ale to pytać tutaj tych maczo ale stawiam że to jakiś goguś chcący zamienić z nią jak najwięcej zdań Tajemnicze i skryte postacie zawsze ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: Pamiętaj - z księdzem nie grzech! Z księdzem to grzech podwójny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proszę zawołać kierownika 5 Napisano 3 godziny temu Ja sobie chyba coś zwalę twoją dupką, a nalepsze jest to, że to lubisz mały pidarasie 9 minut temu, bamboszki napisał: Zwalisz sobie peepke to też już się nie czepiasz typów hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Kiedyś byłem i pamiętam babę jage na miotle do ściany doczepiona i bardzo wiało. Chciałabym to zobaczyć więc jadę do Kielc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Z księdzem to grzech podwójny podwójny grzech to z brzydką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 21 Napisano 3 godziny temu Obrzydliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, bamboszki napisał: Miałam taką lampkę fajna babe have, włączało się melodyjkę to ujeżdżała miotle i rechotała złowieszczo i oczy się jej jarzyły W takim fioletowym odzieniu siostra to miała , a ten rechot był irytujący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Tajemnicze i skryte postacie zawsze ciężko Ale czy to dobrze czy źle oto jest pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Chciałabym to zobaczyć więc jadę do Kielc Świętokrzyskie w ogóle jest inne i powietrze rześkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: podwójny grzech to z brzydką Idź i nie grzesz więcej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale czy to dobrze czy źle oto jest pytanie Dobrze bo jak się dłużej zdobywa to się bardziej docenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Świętokrzyskie w ogóle jest inne i powietrze rześkie Przejazdem często bywam ale na dłużej to tylko raz byłam. Koleżanka tam mieszkała i tam było strasznie bo zostałam u niej na 3 dni i myślałam że nie wrócę żywa miała dziwnych znajomych 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Dobrze bo jak się dłużej zdobywa to się bardziej docenia. Ale weź pod uwagę że wielu się zniechęci i co jak nikt w końcu nie zdobędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale weź pod uwagę że wielu się zniechęci i co jak nikt w końcu nie zdobędzie Też dobrze bo słabeusze odpadną w przedbiegach i zostanie tylko najbardziej wytrwały z którym można dopiero udać się na randka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Też dobrze bo słabeusze odpadną w przedbiegach i zostanie tylko najbardziej wytrwały z którym można dopiero udać się na randka A nie lepiej mieć więcej randek i z różnymi i sobie wybrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Przejazdem często bywam ale na dłużej to tylko raz byłam. Koleżanka tam mieszkała i tam było strasznie bo zostałam u niej na 3 dni i myślałam że nie wrócę żywa miała dziwnych znajomych 🫣 A to wszędzie dziwnych można spotkać nawet u mnie , a strach przed dziwnością jest przereklamowany i mnie bardziej ciekawi inność niż budzi obawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 43 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: podwójny grzech to z brzydką I grubą na ulicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A nie lepiej mieć więcej randek i z różnymi i sobie wybrać A to też będzie selekcja bo na końcu wyłoni się tylko jeden zwycięzca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: A to wszędzie dziwnych można spotkać nawet u mnie , a strach przed dziwnością jest przereklamowany i mnie bardziej ciekawi inność niż budzi obawy. Nie boję sie dziwności tylko takich ludzi co pchają sie do ciebie z łapami i na siłę wciskają jedzenie i picie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: A to też będzie selekcja bo na końcu wyłoni się tylko jeden zwycięzca Najgorzej jak wyłania sie zwyciestwa kilka razy i nie wychodzi jak zwykle 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 2 godziny temu nie kazdemu jakies zwiazki sa przeznaczone albo dziedzko na przyklad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 21 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bamboszki napisał: nie kazdemu jakies zwiazki sa przeznaczone albo dziedzko na przyklad Tobie jest mun przeznaczony i knur bozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie boję sie dziwności tylko takich ludzi co pchają sie do ciebie z łapami i na siłę wciskają jedzenie i picie. tak i jak pytaja pare razy bo musza sie upewnic jak ci czegos nie wcisna przemoca i juz nie masz sily im odmawiac uh Edytowano 2 godziny temu przez bamboszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Tobie jest mun przeznaczony i knur bozy da sie cos przeznaczyc bez udzialu tej drugiej osoby uj wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bamboszki napisał: da sie cos przeznaczyc bez udzialu tej drugiej osoby uj wie Niestety twój udział nie ma tu znaczenia. Bic i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Niestety twój udział nie ma tu znaczenia. Bic i nic hm to musialby miec moj adres i mnie po prostu zrzucic z krzeszla dosiasc i zrobic mi bejbika a to jest niewykonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 2 godziny temu abstrakcja jakas wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie boję sie dziwności tylko takich ludzi co pchają sie do ciebie z łapami i na siłę wciskają jedzenie i picie. Coś w stylu Jehowa z tym narzucaniem się , to od razu musi być asertywność żeby im wyznaczyć granicę. A jedzenie i picie to już muszę kogoś bardzo dobrze znać żeby podjąć, więc ktoś kto mnie częstuje może czuć się wyróżniony, a ja najedzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach