Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaledonia26

Pytanie o faceta

Polecane posty

Gość kaledonia26

Czy możliwe jest,że facet który ma 29 lat i był z laską młodszą od siebie o 7 lat przez 4 lata ale go zdradziła zakocha się w starszej dziewczynie, np. 26-letniej czy będzie zawsze miał słabość do małolat?? teraz nazywa ją małolatą, próbował wrócić do niej po zdradzie ale stwierdził,że nie ma sensu po zdradzie bo ciągle o tym myśli. Jak uważacie??

Gość kwartnik
cztery lata razem powiadasz i coś albo czegoś jej brakowało , dzieckiem to Ona już nie jest i powinna wiedzieć co robi a skoro tak chciała to znaczy, że wybrała , takiej powiedziałbym wprost - idź w pizdu a co zrobi ten gostek, tego nie wiem ale chyba będzie szukał pocieszenia , być może w kieliszku

Gość kaledonia26
nie zaczęłam się z nim spotykać, ja mam 26 , ona teraz 22 i tak się zastanawiam czy tak mówi tylko że on chce się ustatkować a ona to małolata czy będzie miał skłonnośc do młodych panienek... ja mam "już" 26, choć to on bardziej zabiega etc.

Gość kaledonia26
zdradziła go w lutym i się rozstali, a w czerwcu próbowali się zejść ale nie wyszło

Gość kwartnik
nie napisałaś , czy oni przez te cztery lata mieszkali razem ale jeżeli nawet NIE to cztery lata razem to i tak jest kawał czasu, jeżeli On nigdzie nie łaził to jemu zależało na stałym związku a teraz gdy jego zdradziła może czuć uczucie , że coś się skończyło , raczej facetowi zależało na stałym związku

Gość kwartnik
możesz spróbować ale przygotuj się że będziesz czasem do niej porównywana względem wyglądu, czyli włosy, szminka, szpilki, spódnice i zapachy perfum , może tak być ale gdy Tobie zaufa to za pół roku zapomni, więc masz teraz wyzwanie , czy dasz radę ?

Gość kaledonia26
No tak zależało mu na niej sam mi to powiedział,że było im dobrze etc. tylko że żył inaczej bardziej imprezowo z nią, a teraz ma plany na przyszłość. Ja się tylko zastanawiam czy może chcieć być z młodszą laską skoro tak dobrze mu było z tamtą która była młodsza o 7 lat aż bo ja jestem młodsza ale tylko o 3 lata

Gość kaledonia26
przez te 3 miesiące znajomości ani razu mnie nie porównał i nie wspomniał o niej oprócz tego,że powiedział o niej.To ja miałam problem z ex przez co teraz jest dystans między nami :o

Gość kwartnik
raczej nie chodzi o to, że była młodsza o 7 lat a między Wami są 3 lata różnicy, chodzi o to, że Oni byli bardziej zżyci niż Wy teraz, teraz zaczynacie znajomość

Gość kaledonia26
oj wiem. ja się tylko zastanawiam czy faceci myślą w tych kategoriach że było mu z nią dobrze więc ja jestem za stara? że może dalej wolałby poznac jakąś małolatę na to ustatkowanie bo mówi,że już mu się nie chce przebiera w panienkach

Gość kwartnik
czyli znacie się 3 miesiące , wiesz możesz zrobić mały eksperyment i wywiad środowiskowy , powiedzmy że masz na imię ' X ' i jeżeli od swoich znajomych usłyszysz, że ' M ' bardzo chwali swoją ' X ' na każdym kroku to dobrze jest :)

Gość kwartnik
a dla wielu facetów zupełnie nie zrozumiałe jest to, że kobieta z góry zakłada, że facet pobawi się kobietą i za moment ucieknie do młodszej bo faceci tak mają w genach ale każdy facet jest inny i nie wolno wszystkich facetów wrzucać do tego samego worka, jeżeli nie spróbujesz to nigdy się nie dowiesz jaki ten facet jest naprawdę :)