Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sdef

Administracja

Polecane posty

Go艣膰 sdef

Czy kto艣 studiuje administracj臋? Wybieram si臋 na ten kierunek, ale boje si臋, 偶e sobie nie poradz臋... Czy jest ci臋偶ko?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 turkusova..
a co Ci臋 interesuje w tym kierunku ?

Udost臋pnij ten post

Te偶 w tym roku zaczynam ten kierunek :D my艣l臋, 偶e a偶 tak trudno nie b臋dzie, chyba pr臋dzej nudno ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdkfjdsk
Nie jest ci臋偶ko, wszystko kujesz na blache.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gth5h5h
praca po tym jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 turkusova..
najwa偶niejsze 偶eby studiowa膰 to co si臋 lubi bo potem i tak wiele os贸b nie pracuje w zawodzie

Udost臋pnij ten post

Dok艂adnie, a przede wszystkim warto mie膰 na siebie pomys艂 i by膰 otwartym na wszelkie do艣wiadczenia, wtedy po ka偶dym kierunku znajdzie si臋 prac臋 :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdef
Ale ja chc臋 wiedziec czy jest na tym ci臋偶ko czy nie? Bo to te偶 wi膮偶e si臋 z prawem chyba...

Udost臋pnij ten post

A sk膮d ma kto艣 wiedzie膰 co dla ciebie b臋dzie "ci臋偶kie" a co nie! Jak b臋dziesz w miar臋 systematyczny/a i b臋dziesz si臋 przyk艂ada膰, to nie powinno by膰 problem贸w. Ka偶de studia s膮 troch臋 wymagaj膮ce, neizale偶nie od kierunku, dlatego te偶 trzeba po prostu wybra膰 co si臋 lubi:]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdef
Ja wybieram tylko dlatego 偶eby na co艣 i艣膰, chcia艂am i艣膰 na pedagogik臋 ale nie ma ju偶 nabor贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 turkusova..
to nie lepiej spr贸bowa膰 na to co chcesz b臋dziesz si臋 m臋czy膰 na tej administracji je艣li tego nie chcesz studiowa膰.. mo偶e id藕 za rok

Udost臋pnij ten post

No je偶eli idziesz tam bez 偶adnego przekonania, to rzeczywi艣cie mo偶e by膰 kiepsko :( na administracji jest troch臋 prawa, troch臋 takich "zapychaj膮cych" przedmiot贸w typu socjologia, organizacja pracy biurowej.... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie studiuje ale robie szkole policealna technik administracji Jak narazie mam bardzo dobre oceny wiec idzie prze偶y膰 Czekam cierpliwie na 2 rok i egzaminy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 turkusova..
to ju偶 lepiej jakby艣 posz艂a na psychologi臋 juz bardziej podchodzi pod pedagogik臋 ni偶 administracja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy ja wiem odno艣nie wypowiedzi 偶e skoro idzie bo idzie mo偶e i艣膰 gorzej Ja powiem tak ja chcia艂am i艣膰 na psychologie ale wiem 偶e potem ci臋偶ko z prac膮 bo psycholog贸w du偶o jest wi臋c z rozs膮dku posz艂am na administracj臋 i na koniec wysz艂am z samymi 5 wi臋c nawet jak si臋 nie lubi to idzie uczy膰 si臋 dobrze a nie ku膰 na blach臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdef
O to chodzi, 偶e chc臋 i艣膰 na studia, ale nie mam jaki艣 tam wymarzonych, po prostu chc臋 co艣 studiowa膰 a ta administracja nie jest chyba taka z艂a. Najwy偶ej magistra zrobi臋 mo偶e z pedagogiki... I wtedy bym mog艂a np. uczy膰 w szkole b膮d藕 przedszkolu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 turkusova..
no to jak chcesz uczy膰 to chya lepiej na psychologi臋 偶eby mie膰 podej艣cie a administracja i pedagogika nie maj膮 ze so膮 nic wsp贸lnego.. dlaczego nie ma ju偶 naboru za p贸藕no z艂o偶ylas papiery ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 administratywista
KTO艢 DO KATOWIC NA ADMINISTRACJE SIE WYBIERA? !! ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdef
Jeszcze nie z艂o偶y艂am. Jest dodatkowy nab贸r i tylko na administracj臋 zaocznie bo tak musz臋. Ja to sama nie wiem czego chc臋... Bym chcia艂a studiowa膰 ale si臋 boj臋, 偶e nie poradz臋 z t膮 nauk膮... Niby jestem zdolna ale nie lubi臋 si臋 uczy膰:(

Udost臋pnij ten post

No to mo偶e zastan贸w si臋 nad jak膮艣 szko艂膮 policealn膮 czy czym艣 w takim rodzaju? Po co robi膰 co艣, co nie sprawia przyjemno艣ci? M臋czy膰 si臋? Szczeg贸lnie, 偶e sama dok艂adnie nie wiesz co chcesz robi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 administratywista
11daisy Zareklamuj swoj膮 stopk臋. Ile na tym zarabiasz i jak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdef
Juz zrobi艂am studium kosmetyczne... A teraz chc臋 i艣膰 na te studia, bo czuj臋 si臋 jako艣 niedowarto艣ciowana... Taka niedokszta艂cona.

Udost臋pnij ten post

Mania, to 偶e tobie posz艂o dobrze, nie znaczy, ze kole偶ance te偶 musi... Wszystko zale偶y od osoby :]

Udost臋pnij ten post

To skoro masz ju偶 studium kosmetyczne, to nie lepiej rozwija膰 si臋 w tym kierunku? Robi膰 jakie艣 kursy, poszuka膰 pracy? To ci si臋 mo偶e bardziej op艂aci膰 ni偶 "papierek" Administratywista -> chodzi tu o to, by zainstalowa膰 sobie na kompie taki program i mie膰 go jak najcz臋艣ciej w艂膮czonego. Jest to malutkie okienko, nic nie przeszkadza, a wy艣wietlaj膮 si臋 na nim reklamy. Im d艂u偶ej je "ogl膮dasz" tym wi臋cej punkt贸w zdobywasz, kt贸re na pocz膮tku ka偶dego miesi膮ca zamieniane s膮 na dolary. Mo偶na zdoby膰 wi臋cej punkt贸w zapraszaj膮c znajomych, czytaj膮c p艂atne maile, s膮 te偶 gry. Pieni膮dze s膮 przelewane, gdy uzbierasz 20$. Ja mam ten program zainstalowane ca艂e wakacje, cho膰 og贸lem z 1 miesi膮c w og贸le nie w艂膮cza艂am kompa, to i tak mam ju偶 4$ :D ale mam ma艂o poleconych:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 njjhvb nb
11daisy tez ide na Uwr ;d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
11daisy Zgadza si臋 ale swoj膮 wypowiedzi膮 raczej chcia艂am podkre艣li膰 to 偶e jest to mo偶liwie :)

Udost臋pnij ten post