Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfd

Podoba wam się dzisiejsza moda nastolatek?

Polecane posty

Gość dfdfd

Dla mnie masakra.Jakieś beznadziejne fryzury z grzywką na oko,zamiast normalnych kolczyków jakieś plastikowe,tanie gówno z gazetek typu brawo,jakieś plastikowe srebrne i zrobione z gumy branzoletki.Ciągle tylko te trampki (przynajmniej u mnie w mieście) jak by innych butów nie było.Spodnie to oczywiście rurki przylegające do ciała tak jak legginsy.Dlaczego teraz jest takie bezguście?

Gość dfdfd
czyli nie podoba się?

Ta moda jest podobna do tego co nosiły ich matki w ich wieku (pi razy drzwi późne lata 70 do połowy 80)

Gość dfdfd
up up up up up

Gość gruba ryba...
każde czasy mają swoją modę, teraz jest tak,fakt, każda wyglada tak samo

rurki dżinsowe ok ale reszta do doopy, wszystkie wyglądają tak samo, a najbardziej wkurzają mnie te wielkie buciory adidasa czy wielgalachne trampki - t.r.a.g.e.d.i.a.

Gość oj oj oj oj
ja chce traaaampy :(

Gość krups
i co się dziwisz, nie mają dobrych wzorów, nie ma inspiratorek, nie ma stron internetowych które pokazują jak należy fajnie i modnie , więc się wzorują na koleżankach bo koleżanka miała akurat branie u facetów a założyła krótkie gatki, gdzie półdupek było widać i cieliste rajstopy a na włosach miała opaskę a w opasce założone ogromne okulary, więc klonują się w kalesonach na nogach

Gość dfdfd
trampki są fajne ale o to chodzi że noszą je jakby innych nie miały

Gość oj oj oj oj
"trampki są fajne ale o to chodzi że noszą je jakby innych nie miały" ee sory ale nie rozumiem?

Gość dfdfd
to że noszą je ciągle,jakby nie miały innych butów

jak ktoś lubi to niech chodzi w trampkach. Poza tym nastolatki z zasady wyglądają jednakowo, niezależnie od obowiązującej mody, taki urok tej grupy wiekowej.

Gość bee gees
trampki sa ok, bo wtedy wiadomo ze ma sie do czynienia z nastolatka, ale te mocne makijaze je strasznie postarzaja, niekiedy wygladaja jak wlasne matki

nie wiem co jest złego w trampkach...Mi się włosy jeżą na głowie jak widzę 13letnią dziunię wytapetowaną w mini ze pół tyłka na wierzchu i butach na obcasie(jak ja kocham mamę ze wychowała mnie tak, abym miała czas na dzieciństwo, i powolne dochodzenie do pewnych rzeczy)...Albo porypane "dziubkowe" panienki. Zdjęcie z dziubkiem wrobione tradycyjnie komórką w brudnym lustrze...

Nigdy nie miałam trampek. Nie noszę bransoletek gumowych na rękach tylko złoty zegarek :classic_cool: Ale co do grzywki no to mam :D:D Aaaa i kiedyś na ręcę sznurówki nosilam :D Do czasu aż mnie ojciec nie ochrzanił i powiedział, ze wyglądam z tym strasznie :D:D:D Młodzi jesteśmy to możemy wyglądać jak chcemy. Potem się będziemy dostosowywać do pracy i tak dalej!

Gość Wacek opierdziałe jajka
o tak. :D:D:D:D:D

Gość teszzz mam
też mam 14-latke i jej moda kazdego dnia sie zmienia:) raz srebra, klasyka itp a innym razem bransoletki z guzików, spinaczy biurowych, plastikowy zegarek , trampki itp. acchhhh i te balerinki:(

Gość super nowa 14
ja mam fure ciuchuw i wszystkie są takie śliczne że nie moge co dzień niemoge wubrać ale i oczywiście dużo butów dużo botków i dużo balerin i sandałów ale ani jednych trampek one mnie obrzydzają

Gość gość
ogólnie ta moda jest k******a