Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamaa27

jakie parówki najlepsze?

Polecane posty

Gość mamamamaa27

wiem że są niezazdrowe itd - ale moje dziecko bardzo je lubi - i raz za czas chce mu je dać - tylko niewiem jakie i jakiej firmy najlepsze - sprawdzałam bobaski ale szkoda gadać co bylo w składzie - kupiłam gerbera w słoiczku ale malutko a strasznie drogo - polećcie coś

Gość kielbaski wiedeńskie
z lidla. Droższe są ale pyszne. Parówki się do nich nie umywają.

Gość mammma zofija
o składzie jakiejkolwiek parówki szkoda gadać. patrz na ilość mięsa oby było go jak najwięcej jest różnica między 20% a np 60%. ja kupuje parówki gerbera - jeden słoiczek na msc więc nie jest to duży wydatek. zjada 2 parówki za jednym posiedzeniem (plus np jajko do tego) uważam że częściej nie powino się ich podawać

Gość inga1304
Mój roczny syn je najczęściej winierki cielęce. Ale jak nie ma to daję mu berlinki. Uważam, że to jedne z lepszych parówek, bo nie puchną w wodzie podczas gotowania.

Gość najlepsze parówki????
To są takie???? :D

Gość jhjhfhfh
czytaj skład i wybieraj tylko takie które mają conajmniej 80% mięsa, nie mogą mieć w składzie tzw momu, czyli mięsa odzielonego mechanicznie, bo to same chrząstki, dzioby, i nogi mielone!! smacznego

Gość z paczkowanych
najwięcej mięsa ma szczęśliwa siódemka i jedynki

Mój synek lubi jedynki, jak już daję to tylko te bo gerberami pluje, mają zapach jak jedzenie dla pieska :)

jak juz to sokołowa z szynki maja najwieksza ilosc miesa ale sa trudne do dostania...

Gość asanka87
a co myślicie o tych parówkach: https://drosed.pl/produkt/parowki-z-miesem-z-poledwiczki/ ? tutaj jest aż 85% mięsa z polędwiczek z kurczaka. Ja nie przepadam za wieprzowymi, czy cielęcymi i jeśli już wybieram to własnie takie drobiowe, bo nie są tak twarde jak wieprzowe :) u nas jest szał na parówki zwłaszcza na kolację u dzieciaków i dlatego też szukam jak najlepszych składów :)