Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlyrozwodnik

Rozwodzę się z żoną!

Polecane posty

Gość przyszlyrozwodnik

Jestem żonaty od dwóch lat.To najgorsze dwa lata mojego życia! Całe szczęście,że moja żona nie zaszła w ciążę! Ale do rzeczy... Przed ślubem myślałem,że żenię się z najwspanialszą kobietą na świecie-ładną,miłą i ciepłą.Mówi się,że to mężowie zmieniają się po ślubie na gorsze-w tym przypadku jest zdecydowanie odwrotnie.Nie tylko roztyła się i co gorsza przestała dbać o siebie ale zmienił się też jej charakter.Mimo,że wprowadziła się do mnie cały czas próbuje mnie kontrolować,wprowadza swoje porządki,jest opryskliwa i domaga się "zwieńczenia związku" czyli dziecka-ja oczywiście konsekwentnie odmawiam i zakładam prezerwatywy do wszystkich naszych, obecnie już rzadkich stosunków.Mam naprawdę dość tych jęków,grymasów bez niczego w zamian.Może gdyby dbała o siebie to chociaż ze względu na seks bym chciał z nią być-aczkolwiek od 2 miesięcy ta kobieta jest nie do zniesienia! Wniosłem o rozwód i dziś jej powiedziałem,że się rozwodzimy i do jutra ma jej w moim domu nie być...

Gość a ona co na
to???

Gość przyszlyrozwodnik
Powiedziała,że jestem skurwysynem i rozpłakała się.Będzie musiała iść do matki,która mieszka z młodszym rodzeństwem żony na niecałych 30 m kw ale szczerze mówiąc mam to gdzieś.

mojej koleżance po ślubie też się tak stało, sama na nią patrzeć nie mogę, zapuściła się i wiecznie marudzi swojemu staremu ja na jego miejscu kopnęłabym ja w doopę

i dobrze zrobiłeś...ja ze swoją jestem 7 lat i też mam zamiar jej rzucić ręcznikiem w pysk i zakonczyc tę błazenadę...baby jesteście do kitu, czepiacie się o wszystko i kontrolujecie nas i co najgorsze, jesteście chujowe podczas sexu...dziekuje nie pozdrawiam

Gość dfdfsdasassdsd
prowokacja 😴

Gość ilonka1185
hmmm jak jestes fajny to poznaj sie ze mna ja dbam o siebie nie oprzesadnie ale dbam jak cos to napisz na aga144@interia.eu

Gość przyszlyrozwodnik
Co ja daję od siebie? W chwili ślubu i krótko po nim kochałem ją do szaleństwa mimo ostrzeżeń rodziny.Co miesiąc przynoszę do domu takie sumy pieniędzy,jakich przed ślubem nigdy nie widziała na oczy.Długo dawałem jej dowody mojej miłości,póki jeszcze można o miłości było mówić.Teraz wszystko wygasło,zostały tylko pieniądze,a ona traktuje mnie jak dojną krowę.Dość tego.

Gość moniks77
TERAZ TO SIĘ NIE ODPĘDZISZ OD DBAJĄCYCH O SIEBIE:)sORKI ZA cAPS lOCKA:):)

też mi się wydaje marna prowokacja, nie wierze żeby się ktoś rozwodził bo żona gruba hahahah Jeśli to nie prowo to jesteś niezły frajer!

Gość tę tamarę
to bym bym kopnęla w dupę i byś leciala w pizdu jełopie

to rzeczywiscie chujnia.... jak ci z nia zle to dobrze ze tego nie ciagniesz dalej na sile... a tak z ciekawosci duzo przytyla???

Gość Tu Wojtek 12 lat
i kogo to jebie. :P twoja torba twój interes.:)

Gość szkoda, następne małżeństwo
się sypie. A nie ma już żadnej szansy,żadnej???? Porozmawiajcie szczerze i spokojnie, może musicie oboje wszystko przemyśleć???

Gość przyszlyrozwodnik
Na dziecko jeszcze nie czas! JEstem młody a i nasze (a tak naprawdę moje) warunki lokalowe są jeszcze niedostateczne,by decydować się na dziecko (mam niewielką kawalerkę,odkładałem pieniądze na większe mieszkanie ale teraz to i tak bez sensu).Nie pracowała,a nie chciało jej się nawet posprzątać,cały czas mówiła,że korona mi z głowy nie spadnie.Nie czuję się dupkiem po tym,co zrobiłem. Do pań składających propozycje kontaktu: na razie żadnych kobiet.Przykro mi.

Gość przyszlyrozwodnik
Za to bardzo chętnie zapraszam mężczyzn, jestem bi...

Gość moniks77
Widzicie dziewczyny:)do roboty a nie leżeć i pachnieć:)

Gość przyszlyrozwodnik
Nie rozwodzę się,bo żona gruba tylko gruba,zaniedbana,wredna,leniwa i z parciem na dziecko -a gdyby zaszła w ciążę to byłbym do tej kobiety uwiązany do końca życia i przez resztę życia traktowałaby mnie jak dojną krowę. Rozmów mieliśmy już wiele,nie ma szans na poprawę.Oczywiście ona nadal deklaruje,że kocha mnie nad życie.Szkoda,że tego nie było widać,kiedy był na to czas.

Gość bimka
moze jestes h u owy w łózku

Gość nie twoja sprawa starucho
mojej koleżance po ślubie też się tak stało, sama na nią patrzeć nie mogę, zapuściła się i wiecznie marudzi swojemu staremu ja na jego miejscu kopnęłabym ja w doopę skąd wiesz to wszystko? ty idiotko skończona! a może ma problemy z przemianą? a może jej stary chleje? kurwi się? i kobieta ma dość życia

Gość Moja ciocia- smok
tez zmienila sie od momentu, gdy zaszla w ciaze (on 28, ona 42 lata). Jaka zakochana z nim biegala za raczke na spacery i do kina. Myslalam, ze ten facet ja zmienil, na lepsze, a to byl tylko jej plan. W okresie ciazy pobrali sie. Teraz on pracuje na 2 etaty, a ona siedzi w domu albo biega po sklepach i kupuje niemalze co 2 dzien fatalaszki. Aha, sexu tez od slubu nie bylo. Dziecko ma 8 lat. Mezus choc przystojny to durny w glowie. Jezeli w twoim przypdku tez tak bylo, to gratuluje podjecia decyzji. Ogolnie nie jestem za rozwodami, ale przypadek cioci - smoka powinien byc podstawa do uniewaznienia zwiazku malzenskiego.

Gość Moja ciocia- smok
W domu nie sprzata, bo twierdzi, ze "sie dosc narobila w zyciu" (pol roku). Kredyty na mieszkanie, umeblowanie itd wzial maz, ale wszystko jest na jej nazwisko. Poza tym nie gotuje dla meza. Tylko dla siebie i dziecka. Ilez moglabym na jej temat pisac...

Gość malagenia
Jeżeli już podjąłeś taką decyzję, to powiem Ci, że dobrze będzie jak sprawisz sobie tę książkę: http://alehistorie.pl/poradniki_literatura_faktu_prawdziwe_historie/rozwod_-_walka_o_dzieci_i_majatek_historie_prawdziwe.html Rozwód nie jest taką prostą sprawą, a z niej możesz się dowiedzieć jak to wygląda i jak postępować w tej ciężkiej sytuacji.