Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemtycznakobita

pytanie do doświdczonych kobiet...

Polecane posty

Gość problemtycznakobita

mam problem..sparwy damsko męskie.. teraz jestemw niemczech w pracy, zanim wyjechałam spotykałam sie 3 tyg. z moja baaaaardzo dawną miłoscią, choć nei wiem czy cos tego wyjdzie ja widze ze on sie bardzo wkreciłw to, ale nie wiem czy ne ejst to pocieszenie po jego 7 letnim zwiazku ...mozę on sam tego nie czuje...ale..on ma wiele planów wzgledem nas... a ja jakoś spokojnie na to patrez i po prstu czekam jak tos ie roziwnie z 2 strony jest jeden niemiec, pzonałam go zanim zcazeło sie coś z tym 1, chciał mnei tu odwiedzc w niemczech... no i psize do mnie na fejsie czy mama vczas itp. miedzy nami jest mega chemia czego tam nie ma aż w takim stopniu... ten niemiec mieszkał w polsce, tam sie poznaliśmy, ale niewidomo czy wróci, bo dopiero bedzie szedł an rozmowe o prace i pyt brzmi: czy mam się z nim tu spotkać? oczywiście na miesice.nie mówie nie wiadomo o czym...ale wiem, ze przytulanie i nei wątpie ze całowanie też bedzie... czy to jest fair, a mozę będę żałwoać ze nie spróbowałam?

Gość smerfetia
Myślę, że nic nie stracisz, a możesz zyskać na tym spotkaniu. Doradzam też uczciwość wobec Pierwszego :)

Gość problemtycznakobita
uczciwość jest w takim sensie, ze on wie jak to się toczy i , ze nie ejst to miłosć od pierwszego wejrzenia i żę czas pokaże. nie masz chyba na mysli , zebym mu pwoiedziała? on wie o ty niemcu i chyba nie byłby zadowolony. wg mnie lepiej nie mówić, bo nawet nei waidomo czy sie z tym neimcem jeszcze potem zobacze... a poco niepokoić tamtego tak na prawdę bez potrezby

Gość smerfetia
Czyli z tym Pierwszym "chcesz sobie zabezpieczyć tyły"? Posłuchaj intuicji to jest naprawdę damska siła;)

Gość problemtycznakobita
no mozna tak to nazwać;) słucham intuicji i zazwyczaj wiem od razu czy coś ma sens czy nie, ale jakoś w sumei miło jest mi z tym moim. a z tym niemcem nie amm sie co napalać, oni zawsze maja wiele"koleżanek" i i nie wiadomo czy do poslki wróci, więc tu intuicja nic mi nie mówi

Gość ptasiek nastroszony
jak czolg radziecki z nienacka mu oswiadcz ze zbyt cienki jest , ze robisz w zyciu kariere zapoznalas nIEMCA .

Gość problemtycznakobita
up