Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona i wystraszona

chore dziecko a pomoc lekarska

Polecane posty

od wczoraj mój trzy letni syn ma suchy męczący kaszel,dziś dostał temperatury prawie 39 stopni,wiele razy juz chorował na zapalenie oskrzeli więc wiedząc co się święci inhalowałam go i podałam syrop,ale skutków brak więc dziś po południu pojechałam z nim do szpitala na sor pan doktor zapytał co mu jest trzy razy dotknął słuchawką do pleców małego zapytał co mu daję i usiadł za biurkiem,kazał podawać to co wcześniej dopisał tylko syrop,wykrztuśny,przy suchym kaszlu i na tym koniec. A mały ledwo zasnął tak kaszle i świszcze mu w oskrzelach,nasza pani doktor bedzie dopiero w pon ale co robić do tego czasu?

ale on biedak ciężko oddycha,i kaszle cały czas, do tego pier szpitala nie mam po co jechać bo pewnie ciągle ten sam niby doktor ma dyżur,

na suchy męczący kaszel SINECOD bez recepty w kroplach, lub Acodin, mozna pomieszac jak jest kiepsko, ale nie za często.

" zmartwiona i wystraszona ale on biedak ciężko oddycha,i kaszle cały czas, do tego pier szpitala nie mam po co jechać bo pewnie ciągle ten sam niby doktor ma dyżur," Ale jak to przez bakcyle to powinno pomóc:P.Jak nie pomoże to wtedy marudź:P.

w tym szpitalu nie mają litości,kiedyś byłam z nim na sorze bez rezultatu była pomoc, nastepnego dnia zadzwoniłam i zpytałam czy może go pediatra tylko obejrzec żebym mogła sie doiedziec czy maly ma infekcje czy inny problem,bo ma zastawke,wodogłowie,i pani doktor mi przez tel powiedziła ze nie da rady bo jak go wezmie na oddział to go pozniej stąd nie wypchnie jesli sie okaze ze to głowa a nie infekcja,czekalismy wtedy do pon i okazalo sie ze maly mial zapalenie gardla i jamy ustnej ale lekarz na sorze tego nie widzial