Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaledonia26

Czy ja przesadzam??

Polecane posty

Gość kaledonia26

Mówi żebyśmy razem obejrzeli film i żebym się odezwała jak będę w mieście.Dzwonię ok.19 a on mówi,że jeszcze pracuje i musi coś jeszcze zrobić.I sprawdza o której jest ten film, mówi, że dopiero o 23ej i mówi,że "zdzwonimy się", a ja na to żeby jak nie może to został pracować albo mi powiedział o której bo muszę dojechać do niego jak coś.A on,że po mnie przyjedzie.Teraz dzwoni, żebyśmy się napili i obejrzymy w pubie.Fajnie tylko szkoda,że nie pomyślał i nie spytał jak ja mam się dostać do tego centrum o tej porze :o Kiedy widać że facet olewa kobietę? to on dzwoni codziennie ale co z tą walką?

Gość smutna104
przesadzasz, on pracuje powinna byc bardziej wyrozumiala, jak ne idzisiaj to jutro sie spotkacie

Gość kaledonia26
nie układa nam się od tygodnia to liczyłam na to,że będzie chciał żebyśmy pobyli u niego.A ten,że przy takiej ilości internautów ludzi będzie tak dużo że net będzie zwalniał i nie ma sensu na necie oglądać więc w pubie.

Gość smutna104
ja nie potrafiłam zrozumiec podobnej sytuacji..byly klotnie w koncu rostanie a ja go nadal kocham..po co mi to bylo nie wiem..zrobiłma glupote i tyle ale czasu neistety nei cofne:( wiec zasyanow sie nad tym

Gość kaledonia26
nie zobaczymy się najbliższe 2 tygodnie.A ja mam wrażenie,że nie chce i trzyma mnie na dystans.Ale to on dzowni codziennie więc co jest? mógł chociaż spytać czy mam jak o tej porze tam dojechać.Chyba że przyjął,że taxi jak on.Jak było super to on zawsze mnie odprowadzał w nocy,ciekawe jak będzie dzisiaj...

Gość smutna104
jak bedzie chcial sie spotkac to przyjedzie..wiem ze to trunde do zrozumienia;/

Gość kaledonia26
jem kupe

Gość kaledonia26
Jakby chciał żebym sobie nim głowy nie zawracała to niech mi powie albo przestanie dzwonić.A ten dzowni codziennie i to on zapoerponował że dzisiaj obejrzymy razem. Ale mógł spytać chociaż czy mam jak się dostać do centrum

Gość kaledonia26
jem kupe

Nie przesadzasz, skoro sie zle z tym czujesz, to znaczy ze czas cos z tym zrobic. Ale nie awantura ani pretensjami, tylko normalna rozmowa. Twoj facet nic takiego nie robi, a ty jednak czujesz sie olewana. Po prostu musicie sie dogadac co do pewnych kwestii i tyle. Zamiast sie zastanawiac i boczyc na niego, od razu, jutro pogadaj z nim spokojnie, i wytlumacz to wszystko w taki sposob w jaki nam opisalas. Powiedz ze wolalabys zebyscie na przyszlosc wczesniej sie dolkadnie dogadali, bo czasami, mimo tego, ze masz ogromna ochote sie z nim spotkac, to jesli on bedzie organizowal spotkanie na ostatnia chwile, to po prostu nie dasz rady dojechac tam czy siam. Jesli jest normalny to na pewno zrozumie. W kazdym zwiazku ludzie musza zakomunikowac drugiej osobie pewne sprawy i swoj punkt widzenia, bo twoj partner widzi wszystko ze swojej perspektywy i czasem sie nie domysla twoich oczekiwan.