Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kontrabasik

witam

Polecane posty

Jesien juz tuz tuz chociaz teraz to nigdy nic nie wiadomo :) Chyba o 23 ale dokladnie nie wiem :)

U mnie zdrowie narazie dobrze, dzisiaj troche pogralem w pilke po dluzszej przerwie i troche zmeczony jestem :) Seba ja ogladam na Streamie w necie :)

Ja bym chcial aby Adamek wygral ale wiem że bedzie bardzo ciezko, na pkt z nim nie wygra bo Kliczko to mistrz czyli zostaje albo mocne obicie albo poprostu nokaut :):)

Nie trzeba sie znac aby miec swojego faworyta ;) Wkoncu Adamek jest Polakiem wiec sprawa jest jasna chociaz znam osoby ktore mu zycza aby przegral ja z kretesem ale to juz ich poglad :)

Mysle , ze jakbym dostal klepe od Adamka , nie wspominajac juz o Kliczce to by mnie uspal na kilka dni o ile nie na stale :D:D

To chyba kazdy ale mysle ze tak na ulicy to niekoniecznie taki bokser by sobie poradzil bo jak wiadomo inne zasady obowiazuja a dokladnie No Hold Barred czyli wszystkie chwyty dozwolone :)

ja tam ogólnie straciłam wiarę w mężczyzn... to taka mała dygresja:p wygra ten kto ma silniejsza psychike i lepszą logikę z szybkością