Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kontrabasik

witam

Polecane posty

Pewnie , ze tak :P Mam jeszcze pare innych slodkich okreslen :P Widac , ze Adamek jest juz wycienczony....

Gdyby sie nie podniosl slyszalabys juz okrzyk euforii z okolicznych pubow i mieszkan :P

Jak Adamek wytrzyma 12 rund to i tak bedzie ogromny sukces :) Z takim piesciarzem przetrzymac wszystkie rundy to nie lada wyczyn :)

dziewczyny jakiejś pożadnej szukaj a nie kotki:) a jak ktoś się przewróci to wpływa na ocene sędziów??

Kotki szukac nie musze bo mam , ale kocice rasowa owszem :D :P Oczywiscie , ze wplywa na punkty (a raczej ich brak)

hehe akurat mieszkam na wsi:)) no ale zaraz studia i warszawa:(( nie wygra ale i tak dobrze że mamy kogoś kto walczy...

Szkoda ale dobra walka, Adamek sie staral jak mogl, dlugo to przetrwal :):) To teraz ten Debil Haye sie bedzie z Niego nabijal :O:O

Adamek jeszcze bedzie mistrzem, piersze koty za ploty mysle ze jeszcze pokona Kliczke, jednego i drugiego :):) Potrzeba czasu ;)

Wszystko przed nim :) To ze tyle wytrzymal i nie bylo nokautu to juz powinni oglosic jako sukces :)

Milo bylo z Wami spedzic ten wieczor , dzieki i do spotkania sie znow w wirtualnym swiecie , uciekam szukac kocicy w koncu noc jezcze mloda ;) 🖐️

nie ja zostaje spać nie moge:( a TY?? seba no cóż zostałam 2 razy skrzywdzona a jestem taka młoda straciłam wiarę w ludzi w kobiety też...

Ja jakos za 20 minut lece :) No coz kazdy ma swoje doświadczenia, Ja tez zostalem kopniety w tylek ale wierze ze uda mi sie znowu szczesliwie zakochac i pokochac :):) Sa zli ludzie i dobrzy ludzie, sztuka jest poznac tego dobrego :)

oj dokładnie masz rację to jest sztuka... ech przepraszam że tak osądzam facetów źle ale cóż może jeszcze ktoś odpowiedni się trafi w końcu nach moi studiach będzie dużo więcej facetów niż dziewczyn:P hehe:) a jaka pogoda u Pana Panie MArtwy mężczyzno?

Nie ma z co ja sie nie gniewam :) Życze Tobie abys kogos sobie znalazla, bo zycie bez milosci to nie zycie chociaz nie kazdy sie z tym zgodzi ale coz taki jest moj poglad ;) Nach moi --- takim niemieckim powiało :D:D U mnie w sumie dobra, ciepla noc ale dzien byl kiepski, ale jutro sie zapowiada lepszy tzn juz dzisiaj :)

oj też mam nadzieję że znajdę i masz rację życie w pojedynke nie dość że jest smutne to jeszcze trudne bo we dwoje więcej można. u mnie chyba pada już taka pogoda w tym roku deszczowa a grzybów nie ma...