Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepodniecajaca???

nie stanął..

Polecane posty

Gość niepodniecajaca???

Moj partner lat 37. ja sporo mlodsza. NIe chcial mu stanac. ja sie zdenerwowoalam, ze go nie podniecam, nie podobam sie, on sie zdenerwowal ze teraz w jego wieku zacznie sie to coraz czesciej-problemy z erekcja. Czy to mozliwe? po 2 godz sprobowalismy i sie udalo. z cczego wynikac mogla tamta sytuacja?

Gość niepodniecajaca???
ale to ze w tym wieku zaczalby sie juz problem z erekcja to raczej odpada. jest mlody. wiem jaki ma potencjal czesto sie dotad kochalimsy. nie bylo nigdy takiej sytuacji.Inna?? dlacego?? mowi ze uwielbia mooja cialo, moze troche mi sie teraz przytylo ale 3-4 kg nie 10!

Gość ptasiek nastroszony
kazałaś mu zamknąć oczy ? że się udalo

Gość niepodniecajaca???
wiec to moja wina ze mu nie stanal??

Gość coś w nim pękło i
przestała działać jego wyobraźnia :classic_cool: zacznij dbać o siebie :P

Gość szczupluśka laseczka
A mojemu też nie :( Mówi, że jestem piękna i szalenie mnie kocha, że uwielbia moje wątłe ciałko i strasznie go podniecam, a jak przyszłe co do czego to mu nie chcial stanąć :( O co chodzi"?

Gość mojemu mężowi
też to się zdarza, ale go kocham i nie robię z tego problemu. Tez jest starszy ode mnie sporo.

Gość niepodniecajaca???
ja tez go kocham, i nie zostawie go. on sie tego wystraszyl bo rzucil tylko po co mu ktos taki jak on, to byla pierwsza sytuacja i przyznaje ze sie zdenerwowoalam ale wiem ze to moze sie zdarzac. ale kocham go ogromnie. nigdy nie zdradzilam/

Gość ptasiek nastroszony
bo musi byc odrobina perwersji dlatego bielizna i inne wdzianka , czesto milosc przeszkadza w podnieceniu. trza Kobite kochac po a pożadać przed

Gość autorko!!!!!
i tego się trzymaj!!!! Jak jest między wami milośc i zaufanie to rozmawiajcie ze sobą jak najwięcej, na ten temat też. Caluski.

A ja go wlasnie zostawiełam po tym :( bo oznacza to, ze bedziemy bialym malżenstwem i nie zaznam rozkoszy przez niego :( a także , że nie dzialam na niego jak twierdzi.

Zdarza się:) Wy kobiety macie pod tym względem łatwiej....U facetów niestety czasem "sprzęt" zawodzi. Nie ma się czym martwić...

Gość niepodniecajaca???
teraz jestes w nowym zwiazku i nie mam problemu?? a co z tamtym jak mu to wytlumaczylas??

Tak, w nowym. Nie wytłumaczyłam. Po prostu odeszłam bez słowa. Nie mam obowiazku sie tłumaczyć.

Oj dziewczyny, dziewczyny............... To tylko stres....Nie chodzi o to, że faceta nie pociągasz...."To" się po prostu zdarza i tyle.....

No dobra żartowałam :D

Gość gluuuuuupiiia chybaA
to na erotycznym

Gość niepodniecajaca???
nei moge powiedziec ze jestem brzydka i gruba. jestem ladna. nie jestem otyla, jest po prostu za co zlapac, jak dotad kochalismy sie czesto bardzo.

Gość djfh
pewnie za często się masturbuje, nie przejmuj się 👄

Gość chuuubbbaaa
mój za to zrzędzi ze jestem za chuda itp i czesto sie zdarza ze jak sie kochamy on nagle kładzie sie na bok bo nie doszedł...wiele razy mi mówił ze go nie podniecam:(

Skarbie, proszę, nie mów już tak więcej. Czasami tak jest że nie chce stanąć (nawet mi, mimo że mam dopiero 24 lata). Ale nigdy nie myśl że jesteś nie podniecająca, bo nie prawda. Jesteś śliczna.

Gość niepodniecajaca???
mile slowa dziekuje