Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatajemnicza

MOJ CHŁOPAK NIE CCE ORALA

Polecane posty

Gość takatajemnicza

jak go doo tego przekonac? brdzo mnie to podnieca. on robi mi dobre jęzczkiem ale nie chce nic w zamian. nawet tym gardzi ;( a ja nie mam pomysłu jak go namówić

W takim razie Twój chłopak nie wie co traci przecież to sama przyjemność.Pozdrawiam.

Gość w temacie
bajki! Tacy faceci nie istnieją.

Gość takatajemnicza
rozmawialiśmy o tym, stwierdził ż to domena 'przydrożnych prostytutek'. na wzystko inne się zgadza tylko nie to. czy możliwe że gy minie trochę czsu zmieni mu się to? kochamy się od 6 miesięcy, może za krótko..

Myślę że powinnaś powiedzieć mu że Ty tego bardzo pragniesz i chcesz to z nim zrobić może w końcu ulegnie.

Gość w temacie
Zlap go niespodziewanie za kootasa i wyssij go do konca, to zmieni zdanie.

To dopiero dziwak. :O Jak można odmawiać swojej kobiecie takiej przyjemności. :P :P Chyba że ma przykre doświadczenia. Laski często zapominają, że pauka chociaż stojąca prezentuje się bardzo okazale, to jest tak naprawdę bardzo delikatna i szorowanie po niej kłami bardzo może zniechęcić. :O Niestety nie wystarczy przykucnąć, lody też trzeba umieć robić. :P

Gość Jelcz345
Do ciebie dużego zaufania nie ma. Byle komu penisa się nie daje do ust. Musisz czekać i wyrobić w nim większe zaufanie do ciebie.

Gość olka555
mój maż tez nie chce , bo twierdzi , ze ma za duzy szacunek do mnie , natomiast on nie unika pieszczenia mnie oralnie..

To bez sensu co ma do tego szacunek tu jest gra miłości gra ciał a kobiety też pragną robić to oralnie. Pozdrawiam.

Gość adam mazyur
robiem orala