Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ile ile waza

ile waza wasze 3 miesieczniaki ?

Polecane posty

Gość no ile ile waza

jaka waga ich byla po urodzeniu ile teraz ? moja ur. sie 3050 teraz ma 6 100 kg chce tylko zobaczyc ile tak przecietnie dzieci tyja , bo to moje pierwsze wiec zapraszam :)

Gość myszzzzaaaa
Waga urodzeniowa 3800g, teraz 5500g. Przytyła bardzo malutko.

Gość dziwdr
urodzeniowa 2990 teraz 4200

Gość dziwdr
autorko to dużo,moje dziecko miało podobną wagę urodzeniowa do twojego dziecka i ma teraz 4200

Gość dziecko powinno podwoic
wsoja wagę urodzeniową ok 6 miesiąca więc chyba Twoje jest troszkę za duże, ale jesli lekarz mówi, że ok to pewnie nie ma się czym martwić

Gość dziwdr
dokładnie,podwaja jak ma pół roku

Gość zuuuzuuu
moja miala 3070 jak sie urodzila a teraz ma prawie 6 kilo.Lekarze mowia ze nie jest to zle,malec moze przytyc kilo na miesiac przez pierwsze miesiace!!!

Gość no ile ile waza
kurcze ja myslalam ze tak tyja dzieci ona nie wyglada wogole na grubego niemowlaka wrecz wyglada proporcjonalnie moze tez idzie na wzrost ? miala 51 przy ur. teraz 57 ja jestem mala drobna , ojciec dziecka (moj maz) ma 175 ale dobrze zbudowany 100ma wiec moze w niego sie wdala ale kurcze zapytam lekarza przy najblizszym bilansu ale zaskoczenie

Gość no ile ile waza
chodzi mi przedewszystkim o to ze ona jest na samym mleku za miesiac dochodzi kaszka a nie chce jej tzw. utuczyc bo taka krzywde dziecku zrobila moja kuzynka dziecko do tej pory walczy z nadwaga , raczej kuzynka walczy by ja odchudzic poradze sie lekarza co sadzi o jej wadze do wieku choc wiadomo kazde dziecko jet inne ale jednak dobrze teraz ze napisalam tego posta

Gość nasza mala
przy porodzie 4200 - 52cm teraz 6200 - 63cm

Gość taka jedna @
moja jak sie urodziła to ważyła 3250 jak miała 3 miesiące to ważyła 6000 takim grubaskiem była do czasu aż zaczęła chodzić teraz ma 4 lata i jest szczuplutka nie przejmuj się autorko dzieci różnie przybieraja na wadze, nie ma powodu do niepokoju, mogłabys się zamartwiać jakby malo przybierała na wadze

Gość cure
Moja córka urodziła się 3300 i miała 58 cm. Jak miała 3 miesiące to ważyła coś ok 6,5 ale była dużo dłuższa. Teraz ma 7 miesięcy, waży 9 kg i ma ponad 75 cm :)

Gość inaczej _nie_będzie
a mój syn jak sie urodził ważył 3820g, a mierzył 54 cm po 7 tygodniach ważył 6150g, a mierzył 62 cm

Gość upakdhfskjfk
te wasze dzieci to spaślaki, jak bedą tak dalej tyć to jako roczne dziecko bedą ważyć 20 kg :/

Gość moje corki to kruszynki
mlodsza zaraz 8mc skonczy i wazy okolo 7 kg wzrost 69cm waga urodzeniowa 2900g 50cm

Moj syn duzo wazy, ale tez jest dlugi. Ogolnie nie jest gruby, nawet specjalnie faldek nie ma. Lekarz mowi ze pewnie ma ciezkie kosci. Moze jak odstawie go od cyca, to bedzie wolniej przybieral.

moj wazyl 3350 i 54cm teraz ma 2,5miesiaca i wazy 6300!!! ale jest dlugi bo ma juz 68cm:P karmiony piersia... tez martwi mnie jego waga, bo lekarz mowi ze ma ponad 1kg nadwagi no ale co ja moge. jest dlugi a nie spasiony

Batus - waga ur 3780, teraz ponad 7200 (tyle bylo 24 sierpnia), dlugosc przy porodzie 60, teraz 65. Wygląda fajnie, nie jak tucznik :)

Gość a potem się dziwią wszyscy
skąd się biora te dzisiejsze wielkie i opasłe nastolatki, chłopcy po 2 metry z mega trądzikiem i dziewczynki 13 letnie z biustem 95G i wywalającymi się z biodrówek wałkami tłuszczu...

Gość co za baba!!
A ty po co sie wypowiadasz !!! Nikt nie chce komentarzy bzdetnych!!! Czytalas temat??

mój synek ma 3,5 miesiąca i waży 7,300 :) ale proszę zwrócić uwagę na wagę urodzeniową :D

o, Bella też widzę słusznej wielkości dziecko wydałaś na świat :)

Gość Smarkatta
To, ze ktos ma 2 wzrostu, nie ma nic wspolnego z zywieniemw okresie niemowlecym, tylko z genami Moja corka miala 65 cm i 6100 g. Urodzila sie z 52 cm i 3900 g

Synek nie urodził się taki bardzo duzy, ale niezle przybiera na wadze. Karmiony jest wyłącznie piersią. Xlilox ---> to twoje pierwsze dziecko? Jka sie ci udało urodzic tak duzego dzidziusia? Ja mialam łatwiej bo Bartus był drugi, wiec szlak juz przetarty :) ale i tak łatwo nie było !!!