Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ile ile waza

ile waza wasze 3 miesieczniaki ?

Polecane posty

moja Mała prawie 3 miesiące waży ok. 5 kg, ur. 2760g. Mniejsze dzieciaczki chyba chcą szybciej nadgonić wagę :) Karmiona mm, zjada 6x 100-120.

Gość a potem się dziwią wszyscy
jakby były ważne geny to byśmy wszyscy byli niscy jak w średniowieczu... i nie zaprzeczajcie, ale dzisiejsza młodzież jest WIĘKSZA niż ta sprzed 30 lat i gdzieś to ma przyczynę...

Gość fedwq
mój miał 3,5 kg jak się urodził, teraz ma 11 tygodni i waży ok 6,1kg dzieci przybierają od ok 120-250g na tydzień

Gość fedwq
autorko, nie przejmuj się, ja też karmię piersią, każde dziecko jest inne i każde inaczej przybiera; a co wzrostu to mój maluch rośnie jak na drożdżach, jak się urodził miał 54cm, teraz ma 67cm, wcale nie widać po nim żeby był pulchny

Gość fedwq
w dodatku jak patrzę na siatki centylowe to wzrost jest na 97 cemtylu a waga na 50 więc wychodzi na to ze w stosunku do wzrostu wcale dużo nie przybiera

Gość ;sa,doaoie
dziewczynka- waga urodzeniowa 3400g, w ieku 3 miesięcy - 5470 kg

moj syn miał rowne 3 kilo jak sie urodził, teraz ma niecale 6. Teraz ma 3 i poł miesiąca. Wszyscy mowią, ze nie widac po nim, ze tyle wazy, a wrecz, ze jest drobniutki. Karmiony jest i piersia i mm :)