Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyteyyteytytre

Platforma traci, PiS goni

Polecane posty

Gość Dorinsa00
25 to i tak dużo jest tłuków w naszej ojczyźnie

Gość relatywizm pisiorów
śmieszny jest. Jak w sądażach odstają to nie uznają ich, krzyczą o manipulacji :D Jak mają dobry wynik to chwalą się, mało nie posrając się :D a to tylko sondaż

Gość Pis górą
to tylko sondaz, w rzeczywistosci Pis zbierze ponad 40%, PO 20-25 :)

Gość myślę nicka
Marzenia nic nie kosztują przecież.

Gość DarinRicz86
platforma to najgorsze co się nam przytrafilo...

Gość wyrwichrust
generalnie to mam w zadzie tą ich walkę o stołki i tylko potrzebują Kowalskiego aby wygrać

Bardzo się cieszę z wyników tego sondażu, mam nadzieję że będzie lepiej, i że w wyborach przegonią te zakłamane mordeczki :)

Gość wyrwichrust
PiS to nawet nie ma w swoich szeregach fachowców od gospodarki i ekonomii , aby wygrać wybory nie tylko krzyże i znicze są potrzebne

Gość nie bierz tego za bardzo do
chroń nas panie Boże przed dyktaturą stukniętego grubasa na prochach :(

A PO ma? Nie rozśmieszaj mnie na noc bo kolki dostanę i nie będę mogła zasnąć :D Tusk humanista, Komorowski humanista, Schetyna humanista - faktycznie się chłopy znają na ekonomii :D Nawet im to że Rostowski ekonomista i jakichś 2-3 pośledniejszych nie pomaga, jak widać na załączonym obrazku (czyt. w naszym kraju) :)

Gość nie bierz tego za bardzo do
kooorwaaa ty odszczepie ojca dyrektora :D 🖐️ widać że całą wiedze czerpiesz z radia maryja zmiataj sie modlic do ojca dyrektora - pomódlie się wspólnie żeby zydów z poslski wygonił :D 🖐️

Gość @nie bierz tego za bardzo do
po co napieprzasz bezmyślnie w klawisze skoro nie masz nic do powiedzenia? wyjdź prostaku 🖐️

Gość wyrwichrust
W.Brytania - Rostowski:Kaczyńskiemu pomyliły się interpretacje podatkowe PAP - Biznes 11 Wrz 2011, 11:08 Minister odniósł się do wystąpienia Jarosława Kaczyńskiego w Krynicy, który - prezentując program podatkowy PiS - powiedział: "Przepisy podatkowe są w Polsce wielokrotnie zmieniane, w Polsce jest 200 tysięcy interpretacji i przybywa ich rocznie około 30 tys. To oznacza, że mamy do czynienia z sytuacją, w której podatki nakładane są arbitralnie". http://stooq.pl/n/?f=509876 I po cholerę Pan Prezes robi sobie wstyd , skoro nie ma o ekonomii pojęcia, dlaczego nie ma fachowców od ekonomii ?

Gość juz niedlugo dzieci beda sie
uczyly w szkolach jezka ojcze dyrektorze chron nas ojcze dyrektorze ucz nas ojcze dyrektorze prowadz nas a tak w ogóle - to comiesieczny przelew do Torunia juz wykonany? :)

1:24 hahhaha - widzę że świta już przybyła na odsiecz ;) myślałem że wy wszyscy - wzorem prezesa - nie gadacie z nikim - chyba że w waszym centrum konferencyjnym :D 🖐️ ps. przypominam o obowiazkowej piegrzymce i modlitwie pod palacem prezydenckim 🖐️

niesamowity - bydlecy - wyraz twarzy :classic_cool: czlonek partii - bez watpienia :D 🖐️

Niestety pudło, RM ani nie słuchałam, ani nie słucham, ani nie zamierzam :) Ciekawa jestem natomiast, co Tusk musi zrobić, żeby 'Młodzi wykształceni z wielkich ośrodków, pijący li i jedynie kawę ze STARBAKSA, kończący zacne i przyszłościowe kierunki typu buddyzm, czy inny hinduizm, po studiach na prywatnych uczelniach' w końcu się od niego odwrócili...

czikiczikitkat pudlo to ty masz nad szyją 🖐️ niestety

Gość ale czaruś
A dlaczego mają się odwracać? Ty trzymaj się swojej sekty, a w partie polityczne się nie mieszaj.

myślę że Tusk nic nie musi, za to ojciec dyrektor po kolejnej przemowie porwie ich w szeregi ludzi czynu :D

sądzicie że jak pis wygra wybory to składka na RM będzie obowiązkowa???? pewnie obowiazkowy podatek wprowadzą... pewnie bedzie dodatkowy od sztucznej mgly :)

Gość ale czaruś
obowiązkowy, a kto nie będzie chciał wpłacać będzie ścigany po kanałach

Gość ale czaruś
obowiązkowa*

Gość nie bedem siem logować tu
Ciekawe ile PiSdy uzbierają tych procentów.

kto nie zaplaci tego dopadnie ABW z ziobrem na czele.... oczywiscie w mig sie okaze ze był podsluchiwany przez takze znajda na niego mnostwo :)

Gość jak sobie koorwa pomysle
ze w przypadku wygranej PISu czeka nas Polska z premierem Kaczynskiem, minisrem sprawiedliwości ZIobrem, min spraw wewn. Macierewiczem :O :O :O i spr. zagranicznych Fotygą to mi się koorwa normalnei słabo robi :O :O :O :O do tego pewnie ministra obrony zrobią tego amerykanskiego profesorka od biologii komórki :O co pisze macierewiczowi ekspertyzy że samoloty sa tak zaprojektowane ze moga scinać drzewa :O :O :O BOŻE CHROŃ NAS 🖐️

Gość wyrwichrust
Polacy już mają dość tej mgły smoleńskiej i wałkowanie tego samego, to już jest zmęczenie materiału a Pan Prezes chciałby więcej i więcej jak nakręcony i nakręca tym jedynym tematem , debatować i rozmawiać o gospodarce nie ma ochoty i zamiaru , czyli nic nie ma ciekawego do powiedzenia a tak naprawdę do tej pory działanie Prezesa wyglądało jakby podpalał dom w którym mieszka , podzielił Polaków i nic nie zrobił, pokrzyczeć potrafi na wiecu