Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onasama

HUNTER! KALOSZKI!

Polecane posty

Gość onasama
Moze ktoras z wam ma takie i powie mi jak sie sprawują bo chcialam sobie takie kupic a nie wiem jakie wybrac, zdaje mi sie ze lakierowane sa bardziej obciachowe takie swieciące?

Gość sorry ale jaki lekarz sie
nie szkoda ci kasy? wolałabym jakieś tańsze, przecież to są zwykłe kalosze. tańszych za te sume możesz mieć kilka kolorów

Gość onasama
Nie szkoda mi, to chyba nic zlego każdy ma prawo wyboru.

masz racje, twoj wybor czy zaplacisz za kalosze 30 zl czy 400, a ze te za 400 roznia sie od tych za 30 jedynie logo firmy, to malo wazne :) twoja kasa :)

Gość onasama
No pewnie, i nie roznią sie tylko tym ale tez jakością tak samo jak bluzka za 30zl na rynku a w innym sklepie za 80 :) ale moze o tym nie wiesz..

no wlasnie moja droga jakoscia sie nie roznia :) no dobra, moze bazarowe kalosze nie sa tak zajebiste, ale zwykle kilkukrotnie tansze kalosze ze sklepu nie roznia sie NICZYM! zapewniam cie :) a jesli chodzi o ciuchy - masz proste myslenie, nie raz niby zajebiste drogie ubrania okazywaly sie po jednym praniu szmatami do podlogi, podczas gdy koszulki z bazaru za grosze przezywaja wiele plam, pran i lat. wiec cena ani metka nie sa zadnym wyznacznikiem.

Gość lisiczkkka 26
zawistne małpy już komentują, jak kogoś stać niech kupuje i za 1000!!! autorko, osobiście uważam że matowe mają wiecej klasy, jeśli można tak powiedzieć o kaloszach:)

Gość dasdadadas
Kalosze to tylko na wsi

ale ze mnie zawistna zmija, bo chce dobrze doradzic zeby kasy nie wywalala bo nie ma sensu :D stac mnie, zapewniam cie :D ale bez sensu jest wydawac na cos duzo jesli mozna mniej tyle ze bez nazwy marki 🖐️

Gość znana i bogata
u nas w warszawie jak nie masz na jesień hunterów to jesteś nikim:)

Gość lisiczkkka 26
własnie o to chodzi, co cię kuźwa obchodzi na co ona wydaje kasę, jej pytanie nie brzmi: czy mam kupić za 30 czy za 300 ludzie, którzy nie mają kasy są strasznie zawistni

jestes ograniczona :O wlasnie mam kase bo nie wydaje na rzeczy tego nie warte kroci ;) 🖐️

Gość onasama
Nareszcie jakies normalne dziewczyny! :) Tez tak mysle ze matowe są lepsze, te granatowe nawet ladne, A mam jeszcze jedno pytanko bo przymierzalam na skarpetke tą hunterową grubą i w 38 mialam w sam raz nic sie noga w srodku nie ruszala, a w 39 mialam luz jak podnosilam noge najpierw szla noga do gory a pozniej but.. Lepiej kupic te bardziej przylegające?

Gość sammy bunny
sorry----> oszczedzasz na trumnę?

Gość daruj sobie biedaka
rozumiem, że przymierzałaś na ocieplacz od Huntera :P jeśli tak- kup 38.

Autorko wyrażę moją prywatną i subiektywną ocenę, więc inni mogą myśleć inaczej. Uważam, że kobiety w gumiakach wyglądają obleśnie i wiesniacko. Szczególnie, kiedy nie pada ulewny deszcz. Tylko wieś nie może się w mieście rozstać z gumiakami, bo całe życie w nich chodziła do gnnoju. Gumiaki, jak się każdy domyśla, są z gumy, nie przepuszczaja powietrza i nie sa ze skóry. Lęgną się tam w cieple i wilgoci grzyby. Kobiety nabawiają się grzybicy i nawet o tym często nie wiedzą, jak nie ma duzych widocznych efektów. Do tego nogi po zdjęciu takich gumiaków ochydnie cuchną. Noszenie czegoś takiego jest nie dbaniem o siebie,m a w szczególności o swoje stopy. To jest słaba strona ponad połowy Polek - wszędzie się odstawiają, malują, nawet maluja paznokcie u stóp, a stopy i tak są zaniedbane, przez kiszenie ich i śmierdzą.

Ja również uważam, że kalosze w mieście to jakieś nieporozumienie. Ale jeśli już wybrałabym matowe

Gość onasama
Faktycznie jestes CLOWN :) - czyli klaun.. haaha.. Wieć wyraze swoja opinie na temat tego co napisales.. Ja nosze kalosze jezeli pada, nie nosze ich jezeli swieci slonce bo uwazam ze to jest niepotrzebne i dziwne. A kalosze przydaja sie na ulewna pogode bo po co niszczyc normange buty jak mozna wyjsc w kaloszach. To po pierwsze, po drugie.. zeby smierdzialy ci nogi w kaloszach to chyba musisz w nich chodzic w 30c przez caly dzien. Wiec myslisz sie a po trzecie.. to mezczyzni w polsce nie dbaja o siebie bardzie niz Kobietki.. Jescie grubasami z wielkim brzuchami, nieogolonymi.. i smierdzą wam pachy tyle na ten temat.

Gość onasama
A tak w ogole moda jest po to zeby sie nią bawic.. a nie non stop chodzi w spodniach adidasach i koszulce bo kalosze sa ohhh aahhh ehhh! szpiki saa aoooohh aahhh ethh!! tego nie wolno i tamtego tez nie bo nie wypada ;) jasne..

Gość umpa lumpa
mierzylam Huntery w sklepie rok temu i bylam zawiedziona. One sa szerokie i wygladaja na nodze jak takie kalosze do pracy na roli. Odstawaly mi przy lydce, pieta tez byla szeroka, stopa wydawala sie wielka. Wybralam wiec tansze kalosze firmy Kamik z ladnym nadrukiem. http://www.zappos.com/kamik-betty-black Jesli mialabym wybrac Huntery, to chyba te matowe. Nie rozumiem tej niecheci wobec kaloszy. Jesien sie zbliza, deszcz pada, przeciez trzeba dbac o stopy. Nie wyobrazam sobie isc do pracy w polbutach w deszcz i potem kisnac w mokrych skarpetach! Zawsze ubieram kalosze w deszcz, sa wysokie, wiec elegancko sie prezentuja na nodze, jest mi sucho, do tego dlugi szary plaszcz przeciwdeszczowy i moge chodzic po miescie. :)

1. Jestem szczupły, wysportowany i dbam o stopy. Nigdy nie śmierdzę. 2"onasama agnieszka673@tlen.pl'; Faktycznie jestes CLOWN - czyli klaun.. haaha.. Wieć wyraze swoja opinie na temat tego co napisales.. Ja nosze kalosze jezeli pada, nie nosze ich jezeli swieci slonce bo uwazam ze to jest niepotrzebne i dziwne." - Jeśli chodzisz tylko w deszcz, to OK, ale widzę wiele kobiet chodzących w kaloszach nawet kiedy tego dnia nie padał deszcz i świeci słońce i jest takich coraz więcej. Robi się wiejska moda na gumiaki. Jesli leje deszcz, to OK.

Gość gość
W takim razie koniecznie powinnaś zajrzeć też i tutaj http://www.mivo.pl/ ja kupowałam tu swoje kaloszki, a ceny maja chyba jedne z lepszych.

Gość gość
od razu uprzedzam zwolenniczki Huntera i taniego lanserstwa że mnie stać, ale nigdy bym tego nie kupiła. Toż to zwykła guma jest i płacić za to nie wiadomo ile tylko po to że ma logo hunter i można 'błysnąć' na mieście? producenci wam mózgi dawno wyprali

Gość delllicja23
Ja też kupowalam w Mivo i przyznam ze juz 2 sezon śmigam, a kalosze są super i nawet nic specjalnego nie kupiłam do impregnacji.

Gość gość
ja kupilam hunter kalosze, chcialam jakies dobre. Mam dluga droge z pociagu do domu, ide poboczem tapalajac sie w sniegu i blocie ( nie ma tutaj chodnika) Chcialam miec dobre buty by nie kupowac co jakis czas. Niestety w tych butach noga mi sie poci, sa one ciezkie. Jesli ktos ich nie potrzebuje to niech ich nie kupuje. Kupilam sobie wkladki i jest troche lepiej. Buty mam lakierowane, jasnozielone

Gość gość
doostalam tez w pracy buty ugg ( mialam je 5 lat ) byly swietne. SprawdzilaM je w kazdej pogodzie. W zeszlym roku mi juz pekly. Teraz kupilam podobne firmy michael kors i niestety noga mi w nich marznie. W zeszlym roku kupilam tez buty ugg ( w cenie polowe nizszej) niestety podrobki . Bede miec nauczke na przyszlosc, ze chytry placi dwa razy ;0

Gość gość
Właśnie kupiłam te buty i są naprawdę lekkie i wygodne i z połyskiem lepiej się wyróżniać za taką kasę..

Gość gość
Z kaloszy miałam huntery- nie byłam zadowolona. Niewygodne były. Teraz na wiosnę chce kupic coś tańszego , myśle o jakis krótszychhttp://sklep.kari.com/sklep/SearchDisplay?searchTerm=kalosze&categoryId=&storeId=10001&catalogId=10051&langId=-22&pageSize=24&beginIndex=0&sType=SimpleSearch&resultCatEntryType=2&showResultsPage=true&searchSource=Q&pageView= nie wiem czy te z barwami amerykańskimi nie będa przesadzone ale mi ise szalenie podobają :)