Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apokalipassa

Ale mnie wkurzyła ta baba , uderzyła moją córkę

Polecane posty

Gość apokalipassa

Moja córeczka ma 5 latek, bawila się w piaskownicy a tam był chłopiec który miał swoje zabawki(wiaderko z takimi zabawkami), moja córka wzieła jedną rzecz a ten chciał żeby mu oddała to córka popłakała się i przyszła z tym do mnie, powiedziałam jej żeby dała chłopcu kopniaka w tyłek a ten sypnął na nią piaskiem i matka tego chłopca wydarła się na moje dziecko i dała jej klapsa, więc ide i robię awanture a ona do mnie z tekstem że z mojej córki jest taka sama córka jak z jej matki.

Gość kup swemu dziecku
wiaderko z zabawkami i nie męcz ludzi w niedziele

Gość apokalipassa
Dziewczynka uderzyła chłopca, wielkie rzeczy, nic się nie stało. Poza tym ten chłopiec powiedział jej żeby oddała mu wiaderko bo to nie jej, ja na miejscu tej kobiety nigdy bym się tak nie zachowała a to że jej synalek rzucił potem piasek w moją córeczkę to jej nie interesowało, kogo ona wychowuje damskiego boksera.

wielkie mi rzeczy? Twoj bachor nie ma prawa bic innych dzieci. Jest takie powiedzenie chcesz zmieniac swiat zacznij od siebie. Wymagasz od innych matek i ich dzieci kultury i normalnego zachowania a sama sie zachowujesz jak z patologii robisz z corki babochlopa :o

Gość 5g5g5g5g
a ty kogo wychowujesz, małą kurewkę która zabiera cudze rzeczy i jeszcze kopie w dupę ? chuj ci w dupe szmato. dobrze ten chlopczyk zrobil ze sypnal piaskiem, jakby to bylo moje dziecko to powiedzialbym mu zeby z piesci w leb strzelil twojej kurewskiej malej pizdzie albo przynajmniej z plaskacza w ryj kurewski ktorym potem bedzie obciagala kutasy

Gość czy to kaki do ewki
zgłoś na policje dzieci mogą sie bic ale zadna baba nie ma prawa tknąć twojego dziecka ! ja zrobiła bym taką afere ze by z domu jedynie na policyjne przesłuchania wychodziła :O

Gość apokalipassa
Kazalabys synowi uderzyc w twarz dziewczynke, to pieknie wychowujesz dzieciaka na takiego ktory bedzie w przyszlosci tlukl zone, ja chce by moja corka sobie radzila w zyciu i nie bede patrzala jak jakis chlopiec rzuca w nia piaskiem albo jak jakas nawiedzona mamuska daje klaspa mojej corce. Ona powinna powiedziec synowi ze nie wolno tak traktowac dziewczynek i tyle.

Gość apokalipassa
No i co z tego ze tak powiedzialam, tamta matka nic nie powiedziala a chlopiec sam z siebie ja tym piaskiem sypnal. Ja uwazam ze matka powinna powiedziec synowi by przeprosic dziewczynke i koniec, a nie jeszcze klapsa dawac mojej corce za to ze lekko kopnela dziecko, chyba powinnam zglosic to na policje.

hehehe. Dobrze zrobiłaś. ja jak byłam ostatnio w piaskownicy to dziewczynka uderzyła moją córkę. Podeszłam zapytałam co się stało. Po czym podbiegła matka tej dziewczynki i kazała przeprosić. Dziewczynka za nic nie chciała wiec ta cipa zamiast dać jej klapsa i wręcz kazać przeprosić .Wzięła ja i odeszła.Wiec ja powiedziałam. "Miki-następnym razem jak cie uderzy strzel ja w pysk. jak matka to usłyszała to prawie zawału dostała:D:D:D:D Zaczęła się coś strzępić. Powiedziałam jej ze jak tak wychowuje bachora ,ze nawet przeprosić nie może ,to ja swojej powiedziałam ,żeby takich bachorów nie żałowała.Po czym obróciłam sie i powiedziałam ,ze jak jej się coś nie podoba to mogę i ja jej przyp....... Laska szybciutko wzięła swoja zakichana córunię i zwiała:D:D:D: ja się nie patyczkuje. Staram się dobrze wychowywać córkę ale widzę ze czasami po prostu się nie da! A co do zabawek, Właśnie mamusie tak chowają samoluby pierdolone. Moja zawsze ma swoje zabawki bo wiem jak jest. Ale kiedyś tez była sytuacja ,ze podeszła dziewczynka i bawiła się zabawkami Miki. Wszystko było fajnie do póki bawiła się jej zabawkami ale jhak córka chciała się pobawić jej to pchnęła ja.Wkurwiłam się podeszłam do niej i powiedziałam" "Kurwa jeszcze raz dotkniesz moja córkę to ci łapy połamie" Do dzis mnie w piaskownicy mała zdzira unika!!!!!

i zanim zaczniesz oceniac innych to spojrz na siebie. Ty NAKAZALAS corce uderzyc chlopca. Ona nie kazala niczego robic - chociaz powinna go skarcic za sypanie piaskiem. A co bys zrobila gdyby to do TWOJEJ corki podeszlo inne dziecko i najpierw ukradlo zabawke a potem jeszcze kopnelo? No co bys zrobila? Pewnie podala corci kamien i kazala przywalic tamtemu dziecku w leb, nie? :o co za patologia, brak slow. Nie jestescie swietymi krowami, twoja corka jest na rowni z innymi dziecmi chlopcami i dziewczynkami i NIE WOLNO bic ani jednemu ani drugiemu.

Gość jaaaaaaaaaaaaa56u788
do mychol takie niestety jak ty tępe i niewychowane matki też się spotyka w piaskownicy

"Wk**wiłam się podeszłam do niej i powiedziałam" "K**wa jeszcze raz dotkniesz moja córkę to ci łapy połamie" mowic tak do dziecka to nie przemawia raczej za inteligencja twoja, wrecz przeciwnie.

Takie bachory trzeba tępic.Bo jak nie wytępisz skurwysyństwa to ci na głowe wlezie. Rodzice nie reagują na zachowania swoich dzieci bo uważają,ze ich dzieci sa naj,naj. Wiec ja staram sie niektórym pierdolniętym mamusia uzmysłowić ,ze tak nie jest.Ze jej bachor moze i jest naj,naj-dla niej ale nie dla innej matki która widzi ,ze ten wlasnie bachor napierdziela łopatką jej dziecko.Ty chyba nie masz dzieci? Bo mam wrazenie. Jak będziesz miała i kiedyś taką sytuacje to nie będziesz się patyczkować:-)

Gość 432423432
przeciez to prowokacja...

Gość jaaaaaaaaaaaaa56u788
normalni ludzie normalnie zalatwiaja sprawe,wystarczy podejsc do dziecka nawet obcego i mu wytlumaczyc ze zle robi ale nie tak jak ty kurwami sypac,patologia z ciebie jakas

"Takie bachory trzeba tępic.Bo jak nie wytępisz sk**wysyństwa to ci na głowe wlezie." czyli to samo trzeba zrobic z dzieckiem autorki bo kradnie i bije inne dzieci? Chcesz sie zajac tym wytepieniem, bo chyba masz wprawe juz? :) Wiesz co... ja rozumiem wkurzyc sie bo widzisz ze jakis niewychowany dzieciak krzywdzi twoje dziecko ale GROZIC malym, nieswiadomym dzieciom? To nie jego wina, ze matke ma zyebana jak np. autorka - swietny przyklad. Sama kazala corce uderzyc, wiec corka sluchala mamy myslac ze dobrze robi i co i to jej sie nalezy ''polamanie lap''? Dziecko wielu rzeczy nie rozumie wiec jak cos to lec do matki straszyc a nie dziecko stresujesz niepotrzebnie. Co bys zrobila jakby drugi raz uderzyla Twoja corke? Polamala jej lapy? Nie masz prawa jej tknac :D

Gość bhjklj
gdyby to sie zdarzylo za granica, to moglabys ja do sadu podac i wygralabys. mieszkam na wyspach, niedawno byla sprawa 14-letniego chlopca, ktory rzucil w kolege pianka (taka bialo-rozowa do jedzenia) w szkole; rodzice 'poszkodowanego' zawiadomili policje, i chlopaka zabrali na komende, a jego rodzice musieli zaplacic kare. w glowie mi sie nie miesci, zeby jakac obca baba na placu zabaw dotknela moje dziecko, a co dopiero uderzyla (swoja droga mozesz zaskarzyc ja o pedofilie, jesli dotnkela pupy twojej corki)

Gość 432423432
no u nas tez przecież jakiś gosc dostał dwa lata za kopnięcie dziecka.... no ale jesli ten cały topik jets prawda, w co nie wierze, to osoba co mówi do swojego dziecka, które zabrało innemu zabawkę, zeby je do tego kopnęło w tyłek to totalna patologia. w ogóle brak słów.. myslę że nikt normalny by sie nie przyznał do czegoś takiego...

w glowie mi sie nie miesci, zeby jakac obca baba na placu zabaw dotknela moje dziecko, a co dopiero uderzyla" ale na to, ze nakazuje sie swojemu dziecku bic inne to sie znajdzie w glowie miejsce? :)

czemu uważasz,ze nie rozumie/ nie martw się dzieci już od najmłodszych lat dobrze rozumieją co jest dobre ,a co złe.Ale tylko wtedy kiedy rodzice reagują. Skoro ja pożyczam wszystkim dzieciom zabawki po czym kiedy moja córka podchodzi do takiego dziecka ,a ono się rzuca ze mu się zabawki rusza to wybacz. i choc faktycznie zwrucilam uwage dziecku- A ty sie bawiłas zabawkami Miki i dobrze Ci sie bawiło???? Dziecko na to-tak ja-no to chyba wypadało by sie dac pobawic swoimi? ona-nie No to co - stłumaczenie nie pomogło w pysk bachora uderzyc nie wolno . No to pozostało wbic pare hui:d

Gość Olivier z nk

Twoja curka bedzie ...