Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irrrmiii

Uderzyłam faceta a on mi oddał!!!

Polecane posty

Gość irrrmiii

Pokłóciłam się z facetem wczoraj, bo powiedziałam, że nie mam zamiaru tolerować jego koleżanki z pracy i ma z nią zerać kontakty, bo podejrzewam, że ona chce go poderwać. On powiedział, że nic między nimi nie ma i nie będę mu rozkazywać i mnie poniosły nerwy, trochę go nawyzywałam i jego rodzinę, on powiedział, że skoro ja się tak zachowuje to on "chce zakończyć nasz związek, skoro nie mam do niego zaufania", ja wtedy nie wytrzymałam i uderzyłam go w twarz, a później popchnęłam, a on mi oddał i wyszedł!!! Teraz wiem, że był durnym chamem, skoro bije kobiety! On powiedział, że to moja wina, że gdybym tak się nie zachowywała, to nic by nie było, ale ja mu nie wierzę! Zastanawiam się, czy nie iść na policję

oboje jesteście głupi. Jak chce zdradzić to zrobi to a ograniczać rządzić parnterem to hańba! Ale cóż, jak ci oddał to go zostaw. Na policję nie idź, co mu zrobią?

Gość irrrmiii
wiem, że może to się wydawać szokujące, że facet bije kobietę, ale to nie prowokacja żądna :(

Gość irrrmiii
mogą go zamknąć? Może po tych 24h zrozumie, że ja jestem lepsza od tej koleżanki

Gość anna_z_dopy
"Zastanawiam się, czy nie iść na policję" nie martw się tym :) właśnie zgłosiłem ten remat na policję za ciebie :classic_cool:

Najpierw idz sama na dołek i poproś niech Cię zamkną na 24h, może następnym razem się zastanowisz zanim kogoś (i jego rodzinę) zbluzgasz i uderzysz..