Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na dobranoc

Poważne pytanie do MĘŻCZYZN

Polecane posty

Gość pytanie na dobranoc

Hej. Szybko i na temat :) Od pewnego czasu mam kontakt z mężczyzną, z którym X lat byłam w pierwszym,poważnym związku. Nasz pierwszy raz był naszym pierwszym razem. Temat rozpadu związku pozostawię dla siebie- nie ma nic do rzeczy. Po x latach wpadliśmy na siebie. Wiem,że mu się podobam (skwitował to na pierwszym spotkaniu). Kontakt mamy sporadyczny, czasami kawa, GG, miły sms- zero podtekstów. Ze wszystkimi swoimi kumplami rozmawiam o wszystkim. Nie mamy tematów tabu. Ostatnio z moim ex temat spadł na sex ( rozmowa na gg). Ja lubię takie tematy, natomiast mój ex napisał: "proszę Cię nie chcę gadać na ten temat:. Moje pytanie:"dlaczego?". A on:"bo mnie draźni". I tak zdarzyło się dwa razy, bo ostatni raz niechcący weszłam na ten temat pisząc, że jedyną rzecz jaką chciałabym zmienić w sobie to pomniejszyc piersi. O co chodzi? Zwykle wydaje mi się,że faceci lubią temat sexu.

Gość 5575t345452
nudzisz, na jego miejscu bym cie zablokował :classic_cool:

Gość pytanie na dobranoc
up up Proszę o poważne odpowiedzi, nurtuje mnie ta sprawa

Gość Agatasza
"Nasz pierwszy raz był naszym pierwszym razem." Genialne i odkrywcze!

Gość kurosava
czy przypadkiem, nie dopatrujesz sie Bog wie czego w nic nie znaczacej odpowiedzi?

Gość pytanie na dobranoc
Agata Jakbyś była mądra zrozumiałabyś,że dla bojga był to pierwszy raz. Nasz wspólny pierwszy raz nie musiał się wiązać z tym,że dla któregoś z nas był również pierwszy. Mógł być drugi albo setny. Co do tego,że jestem brzydka- wątpię:) Dalej nie mam odpowiedzi od MĘŻCZYZN tylko od jakiś podlotków..:/

Gość seniority czerwony wahlarz
jemu o nic nie chodzi. serio o nic. to my sobie zawsze dopowiadamy i wymyslalmy... a co chcialabys do niego wrocic?

Gość Roman P.
Myślę, że nie ma ochoty się z Tobą bzykać i czuje się niekomfortowo wiedząc, że Ty masz ochotę. I ucina temat w zarodku, żebyś sobie chęci nie narobiła.

Gość pytanie na dobranoc
Jezuu to nie to są pytania czy on chciałby ze mną (bo ja z nim nie chce), tylko normalna gadka takie jak się w gronie znajomych porusza. Żadne podteksty. Po prostu nie rozumiem dlaczego FACET nie chce gadać o seksie, skoro (podobno) wszyscy lubią. Tak jak np. ostatnio jeden z moich kumpli powiedział,że chciałby spróbować w końcu w trójkącie i każdy podłapał temat śmiejąc się z opowieści, natomiast z nim W OGÓLE nie można takiego tematu poruszyć.

Gość kurosava
od "podlotkow" dojrzala , normalna kobieta nie zadaje rownie idiotycznych pytan... a propos bylego z ktorym sie prawie nie ma kontaqktu, ludzie, a co Cie to? i tak zebys juz nie musiala o nim tak rozmyslac- nie bedziecie razem!!!

Gość Zibi 063
gdy byłaś z nim byłaś pierwsza ,po tobie było już setki lepiej spełniających jego zachcianki,a on tylko ci prostował macice a ty leżałaś jak lalka gumowa i po stosunku doszedł do wniosku że on swojego WACKA nie znalazł na ŚMIETNIKU i nie bedzie wkładał w zyjąś d...(cztery litery)

Gość seniority czerwony wahlarz
to widocznie on jest inny niz wszyscy, i nie chce o tym gadac.

Gość zaresipa23457789
nie wchodzi sie do tej samej rzeki ,a leczy tym od czego zachorowałaś

Gość wyrwichrust
o tym się nie gada tylko czyni :)

Gość przypadkowy sex
tobie tylko sex w głowie ,a działasz na niego jak płachta na byka.przestań wszystkich wrzucać do jednego worka-był z tobą a ty z wszystkimi!!!!!

A ile Ty masz lat? :o Pewnie nie chce wspominać seksu z Tobą, bo ma teraz lepszy z kim innym, albo nie chce rozmawiać o seksie z eks bo byłoby głupio gdyby obecna się o tym dowiedziała ;)

Gość teraz sam
zrozum ze nie z kazdym chce sie gadać i z nie każdym można gadac o SEKSIE