Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny raz cierpie..

mam juz wszystkiego dosc

Polecane posty

A myślisz, że my tak nie możemy? Pytanie tylko, po co? Jeżeli jakiś facet woli seks z dopiero poznaną laską, to ja go nie chcę.

bez przesady.faceci to nie zwierzeta.ale niewazne. nie rozumiem,czemu ciagle mam takiego pecha

Gość do Jinx83
a skąd wiesz ,że go nie chcesz? myślisz ,że się przyzna tobie jak mamusi ? wiesz co ruchałem się z taką a taką wczoraj w jej maluchu , bo wiesz zaczniemy ze sobą chodzić i pytam się czy ci nie przeszkadzałoby to bo wiesz:P w jakim świecie zyjesz ? faceci pierdolą wszystko co na drzewo nie spierdala i rozkłada nogi.

Gość do Jinx83
faceci nie wiążą z seksem żadnych uczuć , chcą sie tylko spuścić bo im sperma zalega :P tak się tłumaczą jak ich złapiecie na trzepaniu kapucyna :P co wy myslicie ,że go tak podniecacie i w tym momencie myśli ,że uprawia z wami seks bo was nie ma w pobliżu? robią to najczęściej przy filmikach albo fotkach jakis gołych lasek

nie o tym temat

Gość a co wy sie tak facetami
przejmujecie i związkami z nimi , naprawdę w drugą stronę to nie działa

Owszem, to działa... ale tylko w przypadku facetów, za którymi warto tęsknić. Reszta mnie nie interesuje. Są faceci, którzy widzą w kobiecie coś więcej, niż ciało i chce im się ją poznać, zanim do czegoś dojdzie.

Gość skupić się na wnętrzu tak
wiesz ale takich to jest może z 5%

Gość do Jinks83
to nie pierdol głupot jak desperatka po nocach na kafe tylko takiego szukaj , marzycielka z ciebie albo dziewica co nie chce przed slubem , no nic dalej tak wszystkich idealizujcie a potem rozczarowanie

no to super... ja jednak wierze,ze byc moze kiedys poznam kogos kto bedzie mnie wart :(

Gość nic nie stoi na przeszkodzie
tylko zechcij naprawdę chcieć

do do Jinks83 Nie dziewica i bynajmniej nie czekająca do ślubu. Za to doceniająca dobry seks z kimś, kto jest tego wart:) Niestety miałam okazję poznać idealnego kochanka, który w życiu okazał się nieco mniej idealny (chociaż na początku dobrze się kamuflował ;)

Gość może jednak pewna część
tak często jest z facetami ale poważnie mam czasami wrażenie ,że te fajne laski trafiają na kutasów bo są po prostu zbyt miłe i dobre a im tak wygodniej

Gość zwykly.facet
"Niska, szczupła, brązowowłosa, zielonooka" ja Cię chcę malutka

no ja wlasnie jak juz po pewnym czasie sie zakocham to jestem chyba zamila,zadobra,zaspokojna.mysle,ze jakbym byla wredna suka co zdradza to by mnie szanowali,a tak nudze sie.

Gość ja byłam studentką
wredne suki zostawiają jak podupcą, złoty środek znajdź i naprawdę to nim jest pozytywne myślenie bo o czym myślisz najwięcej to to przyciągasz do swojego życia

Gość nie no na serio prawda
pozytywne myślenie działa polecam spróbować

Gość powiem że
znajdź wartościowego parnera i nie angażuj się tak na samym początku

nie powinno się nigdy na poczatku zbytnio angażować , bo to ktoś nowy i mamy klapki na oczach

Gość powiem że
kolejny raz cierpie.. no ja wlasnie jak juz po pewnym czasie sie zakocham to jestem chyba zamila,zadobra,zaspokojna.mysle,ze jakbym byla wredna suka co zdradza to by mnie szanowali,a tak nudze sie. Nie zmieniaj się bo to nie ma najmniejszego sensu, ale następnym razem poczekaj z tak wielkim zaangażowaniem bo widzę że dostrzegasz iż właśnie na tym polega Twój błąd. Nie spiesz się, poznaj najpierw drugiego człowieka, daj sobie czas

Gość przykre ,że tak oceniacie
kto sie śpieszy to sie diabeł cieszy , znasz takie przysłowie albo co nagle to po diable? dobrze ci radzą , nie angażuje się zbytnio na początku bo to błąd tylko trzeba się starać kogoś poznać

może i się powtarzam ale spróbuj chociaż trochę zmienić swoje nastawienie i bardziej pozytywnie wszystko postrzegać, przecież nie masz nic do stracenia