Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WakacjowePlany

grecja last minute

Polecane posty

Gość WakacjowePlany

jw czy ktos ma jakies doswiadczenia? gdzie najlepiej we wrzesniu w grecji? i czy last minute naprawde sie oplaca?

Gość łyżeczka do herbaty
to zalezy czego oczekujesz od wakacji.we wrzesniu w grecji jest jeszcze dosc cieplo,ale nie spalisz sie jak w srodku sezonu.bylam w tamtym roku last minute.oplaca sie

Gość WakacjowePlany
o, łyżeczko a gdzie bylas??? i o ile tanszy byl wyjazd last minute?

Gość łyżeczka do herbaty
no mi sie udalo, jakos 40% taniej kupilam wycieczke dla 2 osob na korfu.tak jak mowie,nie wiem na czym ci zalezy.ja bylam z mezem na spokojnych cichych wakacjach w hotelu akti arila i bardzo mi sie tam podobalo

Gość celsjuszka
a jaka temperatura we wrzesniu jest na korfu??

Gość łyżeczka do herbaty
no to zalezy.jak ja bylam to bylo cieplo,ale bez przesady.teraz widze pogode a tam 32 stopnie wiec jeszcze mozna sie niezle wygrzac:)

Gość pimkie_grand
a cos wiecej na temat tego akti arila mozesz powiedziec?

Gość łyżeczka do herbaty
no co, plaza byla bardzo blisko i byla czysta.akti arila to taki bardziej pensjonacik rodzinnie prowadzony.jak bylam to pokoje chyba akurat byly odremontowane świezo.wiadomo, 3 gwiazdki to nie super luksus ale wystarczajaco dla ,,normalnego czlowieka".schludnie i czysto.gospodarze-przemili ludzie

Gość WakacjowePlany
dzieki!az sie zainteresuje jutro , bo w sumie o cos takiego mi chodzilo:)))

Gość karnowska
niedawno wrócilicmy z ostatniego turnusu w grecji i było suuuuuper! mniej turystow, temperatura niemęcząca...było kapitalnie!polecam

Gość etpcz
bylismy tam w wakacje dwa lata temu, hotel polożony w centrum arillas, w niezwykle sprzyjających okolicznościach przyrody;) piękna, długa plaża, krystaliczne morze, klify, parę tawern i sklepów. Miejscowość sprzyja odpoczynkowi i wakacyjnemu lenistwu. W hotelu miła atmosfera i wszystko, co potrzebne na wakacjach, choc w sumie bez większych atrakcji, co nam akurat nie przeszkadzało, jako że całe dnie właściwie spędzaliśmy poza nim. Jedzenie greckie i smaczne, wprawdzie śniadania codziennie takie same, ale obiadokolacje trzyetapowe i naprawdę dobre. Mieliśmy pokój z balkonem, klimatyzacja działała bez zarzutu zdecydowanie polecamy

Gość aniamanus
Raczej Polska, zobaczcie to - zielonapolana.com.pl/rezerwuj_taniej.php Przecież przy takich cenach nie ma sensu jechać za granicę, tym bardziej na wyjazd firmowy. BP to ryzyko, a tutaj macie basen, korty, atrakcje... Powinno być super - w sumie jedzie 10 osób z firmy ;-)

Gość Greta781
Jak dla mnie naprawdę się opłaca, ja jeżdzę na Kretę z Salt Travel, zawsze last minute próbuję złapać, nie różnią się zbytnio od regularnych ofert :)

Gość gość
Osobiście zgodze się z moim poprzednikiem. Oferta wczasowa którą tutaj podał wygląda naprawdę atrakcyjnie i sądzę, że warto.

Gość gość
Ja osobiście jeżdżę na wczasy z firmą Spokojne Wakacje. Jak dla mnie to najlepszy wybór.

Last minute naprawdę się opłaca - przynajmniej w większości przypadków ;-) Najlepiej sprawdzić sobie w miejscu takim jak to: http://www.kochamwakacje.com/grecja-last-minute i można sobie wtedy porównać różne oferty, a moim zdaniem jest w czym wybierać. Ja korzystałam z oferty last minute w przypadku innych wakacji, nie do Grecji, ale myślę, że takie oferty zawsze się sprawdzą, niezależnie od miejsca, pod warunkiem oczywiście, że można dopasować sobie dni wolne do czasu wyjazdu i że nie mamy upatrzonego konkretnego miejsca/miasta/hotelu, bo można się nie doczekać ;-)

Gość Elewinka8
Ja jestem wielką fanką last minute, ponieważ jest taniej , standard podobny i mniej ludzi jest zazwyczaj, bo wykupuje last minute najczęściej na jesień. W tym roku z Salt Travel Turcja

Gość gość
W http://www.zory.expertwakacje.pl mają zawsze ciekawe oferty last minute, nie tylko dotyczące Grecji. Fajna sprawa, zawsze można cos upolować.

Gość julczarka88
Ja mogę opisać swoje doświadczenia ;) W tym roku w czerwcu udało nam się upolować z mężem świetne lat minute do Grecji - aż sami nie mogliśmy w to uwierzyć ponieważ wynajęliśmy hotel 4* z all inclusive na tydzień za 1100 zł tak więc zniżka niezła. Warto jest generalnie korzystać z takich wyszukiwarek: http://greckiewycieczki.pl - dzięki temu można przejrzeć sobie oferty wszystkich biur podróży i wybrać dla siebie tę najlepszą. Pozdrawiam.

Gość gość
Jasne, że się opłaca. Sama pracuję w biurze podróży i monitoruję największe okazje. Wrzesień i początek października zdecydowanie należą do Grecji. Od listopada z kolei królują Wyspy Kanaryjskie. Regularne ceny na Kanary to zwykle od 2500 w górę, a obecnie są lasty za niecale 1200, a od 1300 to juz nawet z all inclusive. Jeśli ktoś byłby zainteresowany polecam travelshops.pl lub bezpośredni kontakt na naszym fanpage'u

Gość jaśka09
Sprawdź biuro Planujemywakacje.pl. Kilka razy byłam na ich wczasach last minute i zawsze wracałam bardzo zadowolona.

Gość janka82s
Sprawdź biuro Planujemywakacje.pl. Kilka razy byłam na ich wczasach last minute i zawsze wracałam bardzo zadowolona.

Gość natka32
Dobre oferty last minute można znaleźć w biurze Planujemy Wakacje. Jesienią byłam z rodzinką na bardzo atrakcyjnej wycieczce na Santorini i wróciliśmy do Polski z mnóstwem pięknych wspomnień!

Gość gość
Łapcie namiary na fajne okazje - http://www.odlotowepodroze.pl/ Ale to trzeba obserwować i mieć możliwość wyjazdu dosłownie z dnia na dzień. Macie taką? I wtedy można rzeczywiście trafić na świetną cenę - nawet tysiaka z all, za wakacje.

Gość irek6
Profesjonalnie podchodzi do klienta pan Maciej z biura Neo Szavel Travel – www.szaveltravel.com Spędziłem z tym biurem najlepsze wakacje życia wraz z żoną i dwójką dzieci. W pakiecie pełne ubezpieczenie, opieka rezydenta, jedzenie, dojazd autokarem, nocleg. Na pewno warto też wyróżnić panią Karolinę, z którą zabraliśmy się na wycieczkę do Salonik. Po prostu – poczułem klimat antycznego świata, czułem się jak w podróży do przeszłości.

Gość Latorosla
Jak umiesz znaleźć last minute to się opłaca. Co nie jest, od razu mówię, takie proste. Czytaj artykuły branżowe o turystyce, patrz na specjalne dni, kiedy biura wrzucają promocje oraz obserwuj sytuację geopolityczną w kraju. Jeśli chcesz to poczytaj o tym tutaj. Tak na dobry początek: http://www.dsi.net.pl/wszystkie-wiadomosci/item/3709-jak-skutecznie-szukac-ofert-last-minute

Gość Niuszsza
Ja polegam tylko na sobie, sprawdzam co biura podróży mają do zaoferowania, po prostu sprawdzam najnaturalniej w świecie ich oferty i zawsze znajduję coś za przynajmniej trzydzieści procent mniej.

Gość Wząbek
Zarówno last minute jak i first minute bardzo się opłacają bo jest po prostu znacznie taniej. Wystarczy zaglądać na strony biur podróży. Teraz jest wysyp lastów.